Jaguar XF 3

Jaguar XF motor

De motor in de Jaguar XF 2017 is meedogenloos. Begrenst op een topsnelheid van 250 km/h. Dat in combinatie met een acceleratievermogen van 0-100 km/h in slechts 5,1 seconden zorgt voor het échte sportwagen gevoel. Door de lichte en duurzame constructie is de Jaguar XF aanzienlijk lichter danzijn voorgangers en de auto’s in dezelfde klasse. Hierdoor is het gemiddeldebrandstofverbruik ook gereduceerd; slechts 104 g/km. Interessant feitje: ook het brandstofverbruik tijdens het productieproces is verminderd. Dit komtdoordat er voor de aliminium legering grotendeels gerecycled aluminium isgebruikt in plaats van primair aluminium. Hierdoor is er 95 procent minderenergie nodig.
 

Verfijnde Jaguar technologie

Het optionele virtuele instrumentenpaneel van de XF maakt autorijden eenware sensatie. Het doorgaans normale instrumentenpaneel wordt nuvervangen door een 12,3” HD TFT-display. Op dit display kunt u onder anderede navigatie bekijken, oproepen beantwoorden en nog veel meer. Ook de Head-Up Display met laser-technologie is een optioneel. Dit grensverleggendestuk technologie projecteert belangrijke informatie tijdens het rijden op devoorruit. Denk aan snelheid, navigatie-aanwijzingen, cruise control-informatieen meldingen van Traffic Sign Information. Het beeld blijft altijd helder enscherp leesbaar, ook bij direct zonlicht.
 

Jaguar XF zakelijk rijden

De Jaguar XF is bij uitstek geschikt om in rondgereden te worden met uw chauffeur of om zelf achter het stuur te kruipen. Door de getinte ramen genietu te allen tijde van uw privacy. Wilt u de Jaguar XF zakelijk rijden? Bij Jager Auto krijgt u vanzelfsprekend de beste service. Er staat een team van deskundigen klaar om al uw vragen te beantwoorden.