Jaguar XJ Content 3

Rijden in een Jaguar XJ

De Jaguar XJ heeft meer dan vier miljoen virtuele kilometers afgelegd op de meest uitdagende wegen die er bestaan. Verder hebben de designers de wagen met behulp van ruim 43.000 verschillende 3D-simulaties vormgegeven. Het resultaat hiervan is de aerodynamische Jaguar XJ. Door een aantal aanpassingen aan de ruiten en spiegels kunt u zich nog gemakkelijker op het verkeer concentreren. Onder andere het glas van de ruiten is gelaagd om onnodig lawaai en zonlicht buiten te houden. Om condensatie of ijsvorming te voorkomen zijn de voor- en achterruit verwarmbaar; hierdoor blijft uw zicht optimaal. Wilt u de Jaguar XJ proefrijden? Neem contact op met een van de filialen van Jager Auto.

De luxe van een Jaguar

De Jaguar XJ is rijkelijk voorzien van allerlei noviteiten. De elektrisch bedienbare kofferdeksel is in hoogte verstelbaar volledig naar eigen voorkeur. Met de afstandsbediening kunt u van een afstand de kofferdeksel openen en sluiten. Indien u behoefte heeft aan een extra sportieve XJ is er de mogelijkheid om uw wagen uit te breiden met een Sport Exterior Pack. Onder meer een grille en powervents in de voorspatborden zorgen voor een nog sportiever uiterlijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Jaguar XJ?

Zakelijke klasse

Bij Jager Auto hebben wij een team van deskundigen gereed die paraat staat om u te voorzien van oplossingen voor uw problemen. Jager Auto staat garant voor expertise en vakmanschap. Indien u de Jaguar XJ zakelijk wilt rijden, beantwoorden wij graag al uw vragen.