F-Type Content 3

Fenomenale prestaties van de Jaguar F-TYPE

De motoren van de F-TYPE hebben een vermogen variërend tussen 340 pk en 550 pk. Met behulp van de achttraps Quickshift automaat, blijft de motor zo lang mogelijk in het efficiënte toerenbereik. De transmissie past zichzelf automatisch aan, aan de omstandigheden en de handelingen van de bestuurder. Hierdoor wordt in elke situatie de juiste versnelling gebruikt. Nieuw is de handgeschakelde zesversnellingsbak en het All Wheel Drive systeem. De vierwielaandrijving geeft de auto een zelfverzekerde grip. Goed doorontwikkelde technologie verdeelt het motorvermogen optimaal over de voor- en achteras. Dit alles resulteert in een zeer aangename rijervaring. Wilt u de rijeigenschappen van de Jaguar F-TYPE zelf meemaken?

Jaguar F-TYPE modellenaanbod

De F-TYPE wordt aangeboden in coupévorm en een convertible variant. Beiden zijn verkrijgbaar als F-Type, F-Type S, F-Type S AWD, F-Type R en F-Type R AWD. De motoren zijn twee V6-varianten en een V8 motor. De achterwielaangedreven V6 motoren zijn optioneel leverbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De V6 levert 340 of 380 pk vermogen, de V8 is goed voor 550 pk.

Een sportief interieur

Jaguar biedt de ruimte om het interieur geheel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Er is keus uit authentieke ledersoorten, kleurcombinaties en materialen. Als u instapt zult u merken dat u vrij laag zit als bestuurder. Op deze manier zit u dicht bij het zwaartepunt. U zult het gevoel hebben alsof u één met de weg bent wanneer u in de Jaguar F-TYPE rijdt. Het zicht rondom is nagenoeg perfect en het interieur is dermate ontworpen dat het u nauwelijks afleidt tijdens het rijden. Het instrumentenpaneel is sportief ontworpen. Twee overzichtelijke meters laten snel zien wat u wilt weten. Dit is essentieel voor een sportwagen. Wanneer u zelf wilt schakelen én sportief rijden zitten er schakelpaddles achter het driespaaks stuurwiel bevestigd, zodat u op hoge snelheden uw handen niet van het stuur hoeft te halen. Heeft u vragen over deze state-of-the-art sportwagen? Jager Auto staat u graag te woord.