Range Rover Sport content 3

De Range Rover Sport is een topatleet

Met de automatische achttraps automaat en permanente vierwielaandrijving, trekt de Sport met de standaard TDV6 motorisering op van 0 naar 100 km/h in 7,6 seconden. De SVR uitvoering, doet deze sprint in slechts 4,7 seconden. Bij Jager Auto kunt u de Range Rover Sport proefrijden. Wij vertellen u graag meer over de fenomenale prestaties.

Subtiel afgewerkt interieur

De ambiance verlichting in de Range Rover Sport geeft de wagen een aangename sfeer aan de binnenkant. Kleine details als een voetensteun voor de bestuurder maken de Range Rover Sport een aangename auto om in te rijden. Deze wagen inspireert de bestuurder om te rijden. In de auto is er een gebruiksvriendelijke bagageruimte met verlichting en de mogelijkheid om accessoires te bevestigen. Wilt u meer weten over de Range Rover Sport bij Jager Auto? Wij staan u graag te woord.

De eigenschappen van de Range Rover Sport

Zeven uitrustingsniveaus maken een auto op het individu afgestemd mogelijk. Luchtvering is op alle Range Rover Sport uitvoeringen standaard. U heeft de keuze uit de S, de SE, de HSE, de HSE Dynamic, Autobiography, de Autobiography Dynamic en de SVR. Het motoren aanbod is groot voor deze Land Rover. Met vier dieselversie en twee benzinemotoren is er een ruime keus. De TDV6 kent 600 Nm koppel en 258 pk, de SDV6 beschikt over 292 pk. Deze laatste motorisering is ook verkrijgbaar met hybride techniek, waarbij het koppel toeneemt tot 700 Nm. De sterkste diesel is de 4.4 liter SDV8 met maar liefst 339 pk. Vanaf de HSE Dynamic uitvoering is er een benzine krachtbron verkrijgbaar. Deze beschikt over 510 pk vermogen uit een 5-liter V8. In de meest sportieve SVR versie ligt een Supercharged V8 benzinemotor welke goed is voor 550 pk vermogen.