Range Rover Evoque content 3

Innovatief rijden in de Evoque

De Range Rover Evoque beschikt over de nieuwste innovaties. Onder andere een intelligent parkeer system, Park Assist, helpt u met parkeren in de stad. Van het zoeken naar een plekje tot het in- en uitparkeren zelf. De Active Driveline zorgt ervoor dat de wagen zo duurzaam mogelijk rijdt. Dit systeem schakelt alleen de vierwielaandrijving in wanneer dat daadwerkelijk nodig is. Om het comfort en de prestaties van de Evoque te bevorderen, heeft deze Land Rover een negentraps automatische transmissie. Deze transmissie schakelt bijzonder verfijnd en zo zuinig als mogelijk. Wilt u de Range Rover Evoque proefrijden?

Uw eigen Range Rover Evoque

Het is mogelijk om uw Evoque geheel naar eigen smaak te personaliseren. Er is namelijk een uitgebreid palet aan kleuren beschikbaar, daarnaast is er een breed gamma aan andere opties. Er is keus uit een glazen panoramadak. De medepassagiers kunnen daardoor nog beter genieten van de natuur om hen heen. Verder zijn er interieuropties die het comfort bevorderen. Een prettige functie is de stoel verwarming en ventilatie. Op warme dagen kunt u de stoel laten afkoelen en op koude dagen kunt de stoel verwarmen. Zo begint u uw dag altijd in een fijne omgeving. Meer weten?

Range Rover Evoque eigenschappen

Er zijn vier verschillende uitrustingsniveaus leverbaar op de nieuwe Evoque. De Pure uitvoering beschikt standaard over Terrain Response en Dynamic Stability Control. De Evoque Dynamic is de sportievere variant met lederen stoelbekleding en 19” lichtmetalen velgen in de standaarduitrusting. De exclusieve keuze is de Prestige. De Range Rover Evoque Prestige beschikt over Oxford lederen stoelbekleding, 10-spaaks lichtmetalen velgen en een Meridian audiosysteem met 11 luidsprekers. Voor wie het allerbeste wilt, is er de Evoque Autobiography. Het exterieur van deze topklasse uitvoering wordt gekenmerkt door bijzondere ‘Split-spoke’ lichtmetalen velgen en een unieke grille.

Wat betreft de motoren zijn er drie diesels en één benzine-uitvoering beschikbaar. De eD4 dieselvariant heeft voorwielaandrijving, een handgeschakelde zesversnellingsbak en 150 pk vermogen. Met 380 Nm koppel is de auto vlot én zuinig. De TD4 en SD4 dieselmotoren zijn ook te voorzien van een negentraps automatische transmissie en beschikken over respectievelijk 150 en 190 pk vermogen. De benzinemotor is altijd vierwiel aangedreven, voorzien van een automaat en 240 pk vermogen.

 

Bekijk Evoque Convertible