Range Rover content 3

Ervaar de Land Rover Range Rover

Aangezien een Land Rover zich begeeft op de meest uitdagende wegen en terreinen, is de aandrijving, het onderstel en de rijdynamiek van groot belang. Een achttraps automatische transmissie met Terrain Response zorgt ervoor dat de wagen uit zichzelf de juiste versnelling gebruikt. Hierbij houdt de Range Rover rekening met het terrein waarin die zich bevindt. Met de permanente vierwielaandrijving bent u ten alle tijden flexibel en mobiel. In de Range Rover proefrijden? Jager Auto biedt u graag de mogelijkheid.

Veiligheid en zekerheid met de Range Rover

De Range Rover beschikt over noviteiten die u het rijden makkelijk maken. Park Distance Control helpt u bij het inparkeren. Er zitten geluidssensoren in de voor- en achterbumper verwerkt. De signalen worden omgezet in beeld en geluid. Niet alleen bij het parkeren wordt u voorzien van informatie, ook op de grote weg krijgt u te weten of er iemand in uw dode hoek rijdt of dat u meer afstand moet houden op uw voorganger. Wilt u alles weten over de Range Rover? Wij bij Jager Auto vertellen u graag over deze wagen.

Range Rover uitvoeringen

De meest luxe uitvoering van de Range Rover is de Autobiography Black. Met geperforeerd lederen stoelen, een glazen panoramadak, een 1.700 Watt Meridian Signature Reference Audiosysteem en massagefunctie voor de voorste zetels is deze lijn het toppunt van raffinement. De andere uitrustingslijnen zijn de HSE, de Vogue en de Vogue SE.

Voor deze Land Rover zijn drie dieselmotoren en 1 benzinemotor verkrijgbaar. De meest krachtige motorisering is de 510 pk sterke 5-liter Supercharged V8, beschikbaar vanaf de Autobiography uitvoering. De 3.0 liter dieselmotor is er in 2 varianten, een 258 pk en een 340 pk sterke versie. Die laatste kent hybride techniek. De meest krachtige diesel is de SDV8 met een koppel van maar liefst 740 Nm. Alle Range Rover modellen zijn voorzien van een achttraps automaat en vierwielaandrijving.