Land Rover Defender content 3

Het praktische interieur in de Land Rover Defender

Een auto die wordt ingezet omreden van een geremd trekgewicht van 3500 kg en een trekkracht van 360 Nm heeft een interieur nodig die daarbij past. Daarom is het interieur van de Land Rover Defender zo ontworpen dat de uitstraling robuust is. Het praktische design wordt gecombineerd met een comfortabele afwerking. Mocht de wagen van binnen vies worden, is het gemakkelijk schoon te maken. Dit geldt voor alle oppervlakken, dus ook de rubberen vloerbekleding. Wilt het interieur zelf komen bekijken? U bent van harte welkom in één van de showrooms van Jager Auto.

De Defender in verschillende carrosserie-uitvoeringen

De Land Rover Defender is beschikbaar in verschillende carrosserie-uitvoeringen. Voor elk doeleinde is er een perfect aansluitend model. Een extra grote laadruimte, meer plekken voor passagiers of allebei? Er is voor ieder wat wils. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Land Rover Defender? Jager Auto staat u graag te woord.

De uitvoeringen van de Land Rover Defender

De Land Rover Defender 2015 is leverbaar als 90, 110 en 130 inch chassislengte variant. De Defender is als ‘90’ leverbaar met een soft top. De hard top uitvoering is de ‘bestelwagen’ versie van de Defender. Daarnaast is er de stationwagon, de pick up en de crew cab. Een Defender is altijd voorzien van een handgeschakelde 2.2 liter diesel met 360 Nm koppel.