Verkoopadviseur Land Rover / Jaguar

Jager Auto is officieel dealer van Land Rover en Jaguar en heeft vestigingen in Heemskerk, Purmerend en Den Haag. Voor onze vestiging Heemskerk zijn wij op zoek naar een: 

Verkoopadviseur Land Rover / Jaguar   

Als verkoopadviseur ga je aan de slag voor de fantastische merken Land Rover en Jaguar. Naast het adviseren over en verkopen van personenwagens, benader je proactief nieuwe klanten en onderhoud je contact met bestaande klanten. Tevens stel je offertes en verkoopovereenkomsten op. 

Voor deze functie heb je de nodige kennis en ervaring als verkoopadviseur binnen de automotive branche en besef je dat goed luisteren de sleutel is tot commercieel succes. Je bent commercieel, klantgericht, flexibel en enthousiast. Klanttevredenheid heb je hoog in het vaandel staan en je bent een verkoopknaller

Jager Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Jager Auto, onderdeel van Stern Groep N.V., staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Peetoom, vestigingsmanager Jager Auto Heemskerk, telefoonnummer 0251-258900. 

Wil jij onze nieuwe verkoper worden? Mail dan je motivatie met CV naar pz@stern4.nl of stuur je sollicitatiebrief met CV naar Jager Auto, t.a.v. mevrouw C. de Joode, Postbus 204, 2100 AE Heemstede.