Stagiair(e) Content Marketing - Stern4 Haarlem

Stern 4 maakt onderdeel uit van Stern Groep, de grootste autodealerholding van Nederland. Onder Stern 4 vallen Svala Auto (Volvo; acht vestigingen), Vireo Auto (o.a. Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi; zeven vestigingen) en Jager Auto (Land Rover en Jaguar; drie vestigingen). 

Voor ons hoofdkantoor in Haarlem zijn wij op zoek naar een: 

Stagiair(e) Content Marketing 

Hoe ziet de functie eruit?
Als Stagiair(e) Content Marketing ben je creatief aangelegd, maar ben je daarnaast ook erg sterk in de Nederlandse taal. Je houdt je continu bezig met het optimaliseren en toevoegen van diverse soorten content op onze vier websites. Aan de hand van buyer personas en customer journeys zorg je voor inspirerende, positieve en wervende content die dient als voorportaal voor leadgeneratie. Daarnaast denk je creatief en commercieel mee over verbeteringen van de websites en zal je hierin actief ideeën uitwerken. Je valt onder de afdeling marketing met korte lijnen tussen de medewerkers. 

Wat zijn de functie-eisen?

Je volgt momenteel een HBO of WO opleiding in de richting: communicatie, design, marketing, journalistiek of economie. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en hebt een actieve en aantrekkelijke schrijfwijze. Bij voorkeur heb je al wat praktische ervaring met websitebouw, internetmarketing en Adobe Photoshop opgedaan. Je bent bereid alles te leren én te doen op het gebied van online marketing en je hebt een commerciële drive. Affiniteit met de automotive sector is absoluut een pré! Daarnaast is je stageperiode minimaal zes maanden en minimaal 16 uur per week.
 
Wat bieden wij?

  • Een professionele werkomgeving, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen inbreng en frisse ideeën.
  • Een goede bereikbaarheid: ons kantoor ligt op vijf minuten loopafstand van trein- en busstation Heemstede-Aerdenhout.
  • Een collegiaal en professioneel team.
  • Een marktconforme stagevergoeding. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar Alex de Groot, Manager Marketing & KCC. Zijn e-mailadres is alex.de.groot@stern4.nl. 

Solliciteren?

Als jij onze nieuwe content marketeer wilt worden, stuur dan je sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail naar pz@stern4.nl ter attentie van Cindy de Joode van de afdeling personeelszaken.