Vacature Medewerker Klantcontactcentrum Haarlem

Stern 4 maakt onderdeel uit van Stern Groep, de grootste autodealerholding van Nederland. Onder Stern 4 vallen Svala Auto (Volvo; acht vestigingen), Vireo Auto (o.a. Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi; zeven vestigingen) en Jager Auto (Land Rover en Jaguar; drie vestigingen). 

Voor ons hoofdkantoor in Haarlem zijn wij op zoek naar een: 

Medewerker Klantcontactcentrum (outbound) 

Als medewerker Klantcontactcentrum (outbound) neem je telefonisch contact op met onze klanten voor het maken van werkplaatsafspraken en/of voor het promoten van onze acties. Jij als commercieel talent vindt het leuk om de klant geïnteresseerd te maken voor onze automotive producten en diensten, de juiste vragen te stellen om de behoefte van de klant te achterhalen en een aanbod te doen dat de klant simpelweg niet kan weigeren. 

Functie-eisen:

Je beschikt over relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van telefonische verkoop. Je kunt goed overweg met gangbare kantoorautomatisering, een crm-systeem en Outlook. Je spreekt verzorgd en duidelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt aantoonbare sales ervaring. Je kunt actief luisteren en bent goed in het herkennen van koopsignalen. Je bent servicegericht en hebt commerciële drive. Affiniteit met de automotive sector is een pré!

Daarnaast ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar, ook in de avonden (in ieder geval op dinsdagavond).

Wij bieden:

Naast een bijzonder leuke baan in een collegiaal en professioneel team bieden wij flexibiliteit tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar Alex de Groot, Manager Marketing & KCC. Zijn e-mailadres is alex.de.groot@stern4.nl. 

Solliciteren?

Als jij onze nieuwe telefonische verkoper wilt worden, stuur dan je sollicitatie (motivatie en CV) per e-mail naar pz@stern4.nl ter attentie van Cindy de Joode van de afdeling personeelszaken.