Content Jaguar XE Free Upgrade

Deze actie is niet meer geldig.

 

Het Premium Business Pack omvat de volgende uitrusting:

  • SD Navigatiesysteem met dynamische routebegeleiding en ECO-route functie
  • JaguarVoice spraakbediening
  • Park Distance Control (PDC) achter
  • Park Distance Control (PDC) voor
  • Achteruitrijcamera
  • Regensensor voor ruitenwissers
  • Schemersensor voor koplampen
  • In drie delen neerklapbare achterbank (40:20:40)
  • Middenarmsteun achterbank met twee bekerhouders

Wilt u meer informatie over de voorwaarden? Neem gerust contact met ons op.


Contact Bekijk Jaguar XE 

In drie delen neerklapbare achterbank (40:20:40)
De interieurruimte wordt nog functioneler met de 40:20:40-configuratie van de achterbank. De achterbank kan in zijn geheel of in delen worden neergeklapt, in verschillende combinaties, om zowel passagiers als grote voorwerpen mee te kunnen nemen.

SD Navigatiesysteem
Het plannen van reizen en het volgen van routes wordt gemakkelijker gemaakt door uitgebreide spraakinformatie en junction view-informatie. 'Berekende positie'-functie kan de positie van de auto nauwkeurig bepalen op plaatsen waar geen ontvangst van GPS-signalen mogelijk is, bijvoorbeeld in tunnels of in dichtbebouwde stadscentra.

Park Distance Control (PDC)
Maakt achteruitrijden in krappe plekken gemakkelijker. Sensoren in de achterbumper worden automatisch geactiveerd wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. Hierbij verschijnt een grafische weergave op het touchscreen, die de omtrek van de auto en de afstand tot obstakels aangeeft. Helpt om tijdens manoeuvreren hoge stoepranden en andere voor de bestuurder onzichtbare objecten te ontdekken. De Park Distance Control voor kan handmatig worden ingeschakeld en wordt ook automatisch geactiveerd wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. De sensoren aan de voorzijde blijven actief tot een snelheid vooruit van 16 km/h.

Regensensor voor ruitenwissers & schemersensor voor koplampen
Houdt de voorruit automatisch vrij van regen, zonder ingrijpen van de bestuurder. Een schemersensor voor de koplampen is standaard wanneer de regensensor voor de ruitenwissers is gespecificeerd en schakelt de koplampen automatisch in wanneer het donker wordt. Ruitenwissers met regensensor wissen automatisch de regen van de voorruit zonder dat de bestuurder iets hoeft te doen. Koplampen met schemersensor schakelen automatisch in wanneer het donker wordt.