Junior Verkoopadviseur - Jager Auto Purmerend

Jager Auto is officieel dealer van Land Rover en Jaguar en heeft vestigingen in Heemskerk, Purmerend en Den Haag. Voor onze vestiging Purmerend zijn wij op zoek naar een:

Junior Verkoopadviseur Land Rover / Jaguar  

Als junior verkoopadviseur ga je aan de slag voor de fantastische merken Land Rover en Jaguar. Naast het adviseren over en verkopen van personenwagens, benader je proactief nieuwe klanten en onderhoud je contact met bestaande klanten. Tevens stel je offertes en verkoopovereenkomsten op en verricht je ondersteunende werkzaamheden.

Je bent commercieel, klantgericht, flexibel en enthousiast. Je beschikt over een opleiding op minimaal MBO-niveau, eventueel aangevuld met een IVA-opleiding. Verkoopervaring in de branche is een pre. Ambitie, de wil om door te groeien en handelsgeest zijn onontbeerlijk voor deze functie. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk. Je beseft dat goed luisteren de sleutel is tot commercieel succes. Kortom, je bent een verkoopknaller!

Jager Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Jager Auto, onderdeel van Stern Groep N.V., staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Jozen, vestigingsmanager Jager Auto Purmerend, telefoonnummer 0299-418836.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie (motivatie + CV) per e-mail naar pz@stern4.nl. Of stuur een brief met CV naar Jager Auto BV, t.a.v. mevrouw C. de Joode, Postbus 204, 2100 AE Heemstede.