De geheel nieuwe Land Rover All-New Discovery

Met de nieuwe Discovery is Land Rover above and beyond gegaan om een SUV te creëren die zich steeds aanpast aan onze wisselende behoeften. Het draait niet alleen om het maken van de meest capabele auto ter wereld, maar ook om het bieden van ingenieuze oplossingen die ons helpen meer uit het leven te halen. Daarom is elk aspect van de nieuwe Discovery er met een reden.

Technologie

Land Rover presenteerd een full-size SUV met zeven zitplaatsen, ontworpen voor absolute veelzijdigheid en capaciteiten. Alle zeven volwaardige zitplaatsen in de SUV zijn op afstand te configureren. Het is mogelijk de stoelen naar voren en achteren te bewegen en om de rugleuningen omhoog en omlaag te klappen, allemaal via een smartphone app. Deze technologie is voor het eerst te zien op de All‑New Discovery. 

Ingenieuze Technologie

De nieuwste auto- en infotainment-technologieën zorgen ervoor dat de capaciteiten, de connectivity en de informatievoorziening van het hoogste niveau zijn. Met de keuze uit Meridian™ audiosystemen, en innovaties als InControl Touch Pro en een keur aan vernuftige hulpmiddelen voor parkeren en het trekken van een trailer ligt er een hele wereld binnen handbereik. 

Toonaangevende Capaciteiten

De nieuwe Discovery voelt zich niet alleen volkomen thuis in de stad of op de (snel)weg, maar rijdt ook perfect offroad. De nieuwe Discovery heeft ongeëvenaarde trekcapaciteiten, met een trekgewicht tot wel 3.500 kg en een uitgebreide keuze aan functies die het trekken van een trailer nog eenvoudiger en vertrouwder maken. De geoptimaliseerde offroad-geometrie in combinatie met Land Rover technologieën garanderen daarnaast toonaangevende all-terrain-prestaties.

All-new-discovery-1.jpg

Inruilwaarde weten?

Bereken snel en gemakkelijk uw inruilwaarde via onze online module. U ontvangt direct via een e-mail uw inruilwaarde. 

Inruilwaarde

All-new-discovery-3.jpg

Discovery lease

De Land Rover Discovery financial leasen of full operational leasen? Beide opties zijn mogelijk bij Jager Auto.

Autoleasing

Vanafprijs € 78.020,-

Offerte

Proefrit

Lease offerte 

Heeft u een vraag?
088-292 37 10