Technologie

Land Rover presenteerd een full-size SUV met zeven zitplaatsen, ontworpen voor absolute veelzijdigheid en capaciteiten. Alle zeven volwaardige zitplaatsen in de SUV zijn op afstand te configureren. Het is mogelijk de stoelen naar voren en achteren te bewegen en om de rugleuningen omhoog en omlaag te klappen, allemaal via een smartphone app. Deze technologie is voor het eerst te zien op de All‑New Discovery. 

INGENIEUZE TECHNOLOGIE

De nieuwste auto- en infotainment-technologieën zorgen ervoor dat de capaciteiten, de connectivity en de informatievoorziening van het hoogste niveau zijn. Met de keuze uit Meridian™ audiosystemen, en innovaties als InControl Touch Pro en een keur aan vernuftige hulpmiddelen voor parkeren en het trekken van een trailer ligt er een hele wereld binnen handbereik. 

TOONAANGEVENDE CAPACITEITEN

De nieuwe Discovery voelt zich niet alleen volkomen thuis in de stad of op de (snel)weg, maar rijdt ook perfect offroad. De nieuwe Discovery heeft ongeëvenaarde trekcapaciteiten, met een trekgewicht tot wel 3.500 kg en een uitgebreide keuze aan functies die het trekken van een trailer nog eenvoudiger en vertrouwder maken. De geoptimaliseerde offroad-geometrie in combinatie met Land Rover technologieën garanderen daarnaast toonaangevende all-terrain-prestaties.

All-new-discovery-1.jpg

Discovery rijden

De Land Rover Discovery rijden in Heemskerk en Purmerend. Bent u nieuwsgierig hoe de Discovery rijdt? Maak eenvoudig een afspraak.

Proefrit maken

All-new-discovery-3.jpg

Discovery lease

De Land Rover Discovery financial leasen of full operational leasen? Beide opties zijn mogelijk bij Jager Auto.

Autoleasing