De luxe Discovery Landmark 

Met zijn karakteristieke vorm en uitstekende niveaus van interieurafwerking en comfort is de Discovery Landmark de meest luxueuze uitvoering van de Discovery tot nu toe. Met zijn in Titan uitgevoerde ‘DISCOVERY’ woordmerk en badges op de achterklep, lange roof rails in metaalkleur en buitenspiegelkappen in Narvik Black, ziet de Discovery Landmark er bijzonder markant uit. De auto is beschikbaar in een zorgvuldig geselecteerd aantal kleuren, inclusief Zanzibar.

Nieuw op voorraad Occasions Proefrit

Exterieur

20” ‘5-Split Spoke’ lichtmetalen velgen dragen verder bij aan zijn uitstraling, evenals het standaard glazen panoramadak en de grille en luchtroosters voorspatborden in Narvik Black. De auto is beschikbaar in een zorgvuldig geselecteerd aantal kleuren, inclusief Zanzibar. Deze kleur is dit jaar voor het eerst beschikbaar op de Discovery en is voorbehouden aan de Landmark. De Land Rover Discovery Landmark zelf bewonderen? Kom gerust langs in één van de showrooms van Jager Auto. U bent van harte welkom.

Interieur

In het interieur creëren zorgvuldige aandacht voor elk detail en onder meer stoelbekleding in luxueus Windsor leder een exclusieve ambiance die zowel veelzijdig als bijzonder ontspannend is. De stoelbekleding in luxueus Windsor leder wordt aangevuld door de fraaie interieurafwerking in Grand Black of Straight Grained Walnut. Ook is voor de allereerste keer een interieur in Tan beschikbaar voor de Discovery, exclusief voor de Landmark; aangevuld met dashboard en portierpanelen in Ebony. Unieke Landmark-badges versterken het unieke karakter van deze uitvoering. Wilt u meer weten over de Land Rover Discovery?

Uitrusting

De Land Rover Discovery Landmark is o.a voorzien van stoelbekleding in Windsor leder, elektrisch bedienbaar, glazen schuif-/kanteldak met vast glazen panoramadak, unieke Landmark badges, 20” ’5-Split Spoke‘ lichtmetalen velgen, Extended Leather Pack en Cold Climate Pack. Daarnaast kan de Land Rover worden gecombineerd met alle beschikbare opties.

Jager-auto-land-rover-discovery-landmark-lease.jpg

Land Rover Lease

De Land Rover Discovery Landmark financial leasen of full operational leasen? Beide opties zijn mogelijk bij Jager Auto. Graag geven wij u een eerlijk advies.

Autoleasing

Jager-auto-land-rover-discovery-landmark-proefrit.jpg

Land Rover rijden

Bent u nieuwsgierig hoe de Land Rover Discovery Landmark rijdt? Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande knop.  U bent van harte welkom.

Proefrit maken

Jager-auto-landrover-discovery-landmark-Bekijken.jpg
Jager-auto-landrover-discovery-landmark-kopen.jpg
Jager-auto-landrover-discovery-landmark-proefrit.jpg
Jager-auto-landrover-discovery-landmark-speciale editie-proefrit maken.jpg