Jager Auto jaguar land rover banden
De 4 garanties van Jager Auto
  • Officieel dealer voor Jaguar en Land Rover

  • Het beste Land Rover monteursteam van de Benelux

  • Gegarandeerd voordelig onderhoud, ook voor het oudere model

  • Zekerheid van originele onderdelen, gemonteerd met passie en vakmanschap

Maak een afspraak

Autobanden tips

Graag geven wij u een aantal tips waarmee u niet alleen veiliger rijd, maar ook zuiniger!

  • Vervang uw banden bij een profieldiepte van 2 mm.
  • Zorg voor de juiste bandenspanning
  • Kies altijd een A-kwaliteit autoband
  • Laat uw banden vervangen bij de dealer
  • Let op scheurtjes en schades in de wangen

Banden voor uw Land Rover of Jaguar

De autoband is het enige onderdeel van de auto dat contact maakt de weg. De banden brengen alle kracht over op het wegdek. Uw Jaguar of Land Rover beschikt over rij-kwaliteiten van het hoogste niveau, maar deze komen pas tot zijn recht wanneer er goede banden zijn gemonteerd. Jager Auto heeft een zeer divers assortiment A-kwaliteit autobanden varieerden van betaalbare comfortbanden voor het oudere model Jaguar of Land Rover tot premium sportbanden voor optimale prestaties op droog en nat wegdek.

Offerte Werkplaatsafspraak

De juiste band voor uw model

Jager Auto geeft u graag een eerlijk advies over de juiste banden voor uw type auto. De bandenmaat is altijd afhankelijk van de velgmaat. Op de wang van de band treft u een codering aan, bijvoorbeeld 245/50 R18 100Y. Hiermee vinden we altijd de geschikte autoband. Autobanden monteren doen wij in onze eigen werkplaats op een van onze vestigingen. U kunt terecht in Heemskerk, Purmerend of Den Haag. Het demonteren van de oude banden en het monteren van de nieuwe banden gebeurt bij Jager Auto altijd door merk gespecialiseerde monteurs.

Zomerbanden

’s Zomers is een goede band vereist voor droog en nat wegdek. U wilt altijd kunnen vertrouwen op de goede rijeigenschappen van uw Jaguar of Land Rover. Hierin zijn de zomerbanden van essentieel belang. De Jager Auto specialist vertellen u graag meer over alle eigenschappen van een goede band, met de juiste rubber samenstelling en het ideale profiel. U bent van harte welkom in de werkplaatsen van een van onze vestigingen.

All-season banden

Voor wie niet zoveel kilometers maakt zijn all-season banden een goed alternatief op de winterbanden. All-season, ook vierseizoens banden zijn goed geschikt om zowel op droog wegdek als nat wegdek goed grip te houden, ook bij temperaturen rond het vriespunt.

Winterbanden

Voor ieder seizoen is er een specifieke band. Zo ook voor de winter. Koopt u de winterbanden los? Dan is het van belang dat deze dezelfde maat hebben als uw zomerbanden om deze goed op uw velgen te plaatsen. Jager Auto adviseert echter altijd een complete wielenset te kopen: een set van 4 winterbanden inclusief velgen. Hiermee voorkomt u dat de banden beschadigen bij het overzetten en wisselt u sneller van type band.

Wissel en bandenopslag

De bandenwissel periode voorafgaand aan het nieuwe seizoen is een drukke tijd voor de auto technici van Jager Auto. Daarom adviseren wij altijd tijdig een afspraak te plannen voor het monteren van de juiste wielenset voor het komende seizoen. Uw ongebruikte set banden kunnen wij voor u opslaan in ons bandenhotel. Vraag onze service adviseur naar de mogelijkheden.

Lichtmetalen velgen

Nieuwe lichtmetalen Jaguar velgen en Land Rover velgen vindt u bij Jager Auto. Originele accessoires is verkrijgbaar bij iedere Jager auto vestiging. Online kunt u diverse velgen bekijken, een overzicht van alle velg designs opvragen en een offerte aanvragen voor de aanschaf en montage.