Cannot perform runtime binding on a null reference

Het krachtige Jaguar karakter

De Jaguar XF straalt kracht uit. Dit komt mede door zijn aerodynamisch vormgegeven voorkant met powervents in de voorbumper (alleen XFR en XFR-S). Het front zorgt ervoor dat de wagen een eigentijdse uitstraling heeft. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. LED verlichting, adaptieve koplampen en blind spot monitoring. Wilt u de mooie Jaguar XF bewonderen? Bezoek dan gerust een showroom van Jager Auto.

Nieuw op voorraad Occasions Proefrit

Veiligheid in de Jaguar XF

Het met vakmanschap ontwikkelde carrosserie van de Jaguar XF draagt bij aan de veiligheid van u en uw bijrijders. Mocht het lot bepalen dat u betrokken raakt bij een aanrijding worden u en uw passagiers zo goed mogelijk beschermd door twee frontairbags, twee zij-airbags en ‘curtain’-hoofdairbags bij de zijruiten voor en achter. Tijdens de aanrijding bewegen de hoofdsteunen van de voorstoelen mee naar voren. Hierdoor knalt u bij stilstand niet met uw hoofd terug tegen de hoofdsteun aan. Dit wordt de anti-whiplash technologie genoemd. Wilt u meer weten over de technische innovaties die u beschermen? Wij beantwoorden graag uw vragen.

Rijdynamiek

De techniek van de Jaguar XF combineert een fenomenaal vermogen met een efficiënt brandstofverbruik. Ervaar de hoe de Jaguar XF zichzelf aanpast aan uw rijstijl. De automatische achttraps automaat houdt rekening met brandstof besparend rijden en ook een sportieve rijstijl. U kunt zelf schakelen met behulp van de shakelpaddles achter het stuur. Wilt u zelf ervaren hoe het voelt om in een Jaguar XF te rijden? Neem dan contact op met Jager Auto voor een proefrit.

Zakelijke klasse

U wilt de Jaguar XF zakelijk rijden en dan verwacht u natuurlijk de beste service. Bij Jager Auto is er een team van deskundigen die u kunnen voorzien van oplossingen voor al uw mobiliteitsissues. U kunt bij Jager Auto terecht voor al uw vragen over het zakelijk rijden.

XF motoren overzicht

Welke motorisering u ook kiest, elke Jaguar XF is voorzien van de verfijnde achttrapsautomaat. Dit geldt voor zowel de Saloon als de Sportbrake.

Dieselmotoren

XF 2.2D 163 pk
XF 2.2D-S 200 pk
XF 3.0D V6 240 pk
XF 3.0D-S V6 275 pk

 

Benzinemotoren

XF 2.0 240 pk automaat
XF 3.0 V6 Supercharged 340 pk
XF 3.0 V6 Supercharged AWD 340 pk
XFR 5.0 V8 Supercharged 510 pk
XFR-S 5.0 V8 Supercharged 550 pk