Jager Auto reparatie schadeherstel
De 4 garanties van Jager Auto
  • Officieel dealer voor Jaguar en Land Rover

  • Het beste Land Rover monteursteam van de Benelux

  • Gegarandeerd voordelig onderhoud, ook voor het oudere model

  • Zekerheid van originele onderdelen, gemonteerd met passie en vakmanschap

Maak een afspraak

Jager Auto reparatie en schadeherstel

Jaguar en Land Rover dealer Jager Auto is onderdeel van Stern. Dit betekent dat zij exclusief als Stern Dealer een uitgebreid assortiment aan extra mobiliteitsservices kan bieden. Specifieke reparatie- en herstelwerkzaamheden vallen hier ook onder.

Een reparatie is soms niet te vermijden. Onverhoopt krijgt u te maken met een kras, pit of deuk. Jager Auto vindt dat een snelle en perfect uitgevoerde reparatie van belang is. U wilt uw Jaguar of Land Rover immers in topconditie houden. Ons technisch team heeft de juiste vakkennis, werkt effectief en efficiënt en heeft snel het benodigde onderdeel in huis.

Offerte Werkplaatsafspraak

Schadeafwikkeling

Jager Auto Jaguar - Land Rover Dealer verzorgt de volledige afwikkeling van een autoschade. Wij kunnen de taxatie verzorgen en de schade uiteindelijk ook herstellen. Als officieel dealer zij wij in staat om uw auto na een reparatie weer net zo veilig en fraai af te leveren als dat deze voor de schade was. Daarbij hebben wij diverse mogelijkheden om uw mobiliteit te garanderen gedurende de herstelperiode. Er kan een tijdelijke auto, naar wens een gelijkwaardige Land Rover of Jaguar worden ingezet. Informeer naar de voorwaarden.

Ruitreparatie

Het vervangen of herstellen van een ruit kan eenvoudig snel bij ons als officieel dealer. Jager Auto biedt ook een snelservice aan voor een barstje of kleine ster. Het verzekeringswerk nemen wij met veel plezier voor u uit handen. Informeer naar de mogelijkheden op een van onze vestigingen.

Parkeerschade

Kleine beschadigingen als gevolg van een portier van de naast u geparkeerde auto hoeft u niet te laten zitten. Jager Auto kan dergelijke en andere parkeerschades snel en eenvoudig wegwerken. Uw auto houden wij graag ook optisch in een goede conditie.

Spot repair

Als uw auto technisch helemaal 100% is, dan is het zonde wanneer uw auto dat optisch niet is. Het regelmatig laten bijwerken van de lak van uw Jaguar of Land Rover komt de waarde ten goede. Weersinvloeden op de lak en steenslagschade kunnen wij onzichtbaar en betaalbaar herstellen.

Reconditioning

Uw auto terug in nieuwstaat? Wilt u uw Jaguar of Land Rover dezelfde uitstraling geven als een gepresenteerde auto in onze showroom? Onze specialisten kunnen zowel het exterieur als het interieur van uw model auto aanpakken. De behandeling van de lak wordt uitgevoerd door een erkende autopoetser met de juiste machines om een beschermende waslaag aan te brengen. Het interieur wordt ook grondig aangepakt en voelt en ruikt weer als nieuw na de reconditioning.