Jager Auto APK

Adviesprijs* € 89,95

€ 39,95

* Gebaseerd op een dieselmotor

De 4 garanties van Jager Auto
  • Officieel dealer voor Jaguar en Land Rover

  • Het beste Land Rover monteursteam van de Benelux

  • Gegarandeerd voordelig onderhoud, ook voor het oudere model

  • Zekerheid van originele onderdelen, gemonteerd met passie en vakmanschap

Maak een afspraak

Jager Auto APK service

De Algemene Periodieke Keuring, afgekort APK is een verplichte veiligheids- en milieucontrole. Het onderstel, de carrosserie, de banden en de verlichting van uw auto zijn een aantal onderdelen die worden nagelopen door de APK keurmeester. Wij werken uitsluitend met merk opgeleide technici. De Jager Auto monteurs zijn hier ook voor gecertificeerd. Bij Jager Auto betaalt u slechts €39,95 inclusief de roetmeting of viergassen meting voor respectievelijk diesel of benzine auto’s.

Werkplaatsafspraak

Jaguar APK

De APK bij Jager Auto voor uw Jaguar kan in Heemskerk en Purmerend worden uitgevoerd. De Jaguar APK is een verplichte controle. Gelukkig is deze bij Jager Auto betaalbaar, ook voor oudere types zoals de X-Type en de S-Type.

Land Rover APK

Een Land Rover kan terecht voor de APK controle in Heemskerk en Purmerend. Jager Auto is officieel Land Rover dealer met 2 vestigingen. Het beste monteursteam van Jager Auto Land Rover heeft meerdere prijzen gewonnen op Europees niveau. Bij Jager Auto is uw Land Rover gegarandeerd in goede handen.

Gratis APK bij onderhoud

Kiest u er voor om de APK gelijktijdig uit te laten voeren met een kleine of grote servicebeurt? Dan betaalt u alleen de kosten voor het afmelden en de milieu meting.