Onze diensten

Jager Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep, een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern meer dan 20 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Hieronder vind u alle diensten die Vireo Auto via Stern Groep kan leveren.

stern-zakelijk-leasen

Schadeherstel

Jager Auto heeft een eigen herstelwerkplaats met enkel merkspecialisten. Iedere Jaguar of Land Rover kan weer tot nieuw worden bijgewerkt. Spot repair, ruitreparatie, spuiten en uitdeuken. 

Meer informatie

stern-zakelijk-leasen

Zakelijk Leasen

Een nieuwe Jaguar of Land Rover leasen? Dat kan bij Jager Auto. Short lease, financial lease of operational lease. Wij voorzien graag in een leaseoplossing voor korte of lange termijn.

Lease Offerte

stern-zakelijk-leasen

Persoonlijk contact

Bekijk hier op welke manieren u contact met ons op kunt nemen. Ook kunt u hier gemakkelijk en online een showroom- of werkplaatsafspraak maken.

Bekijk contactmogelijkheden

stern-zakelijk-leasen

Onderhoudscontract

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Dan is het Jager Auto onderhoudscontract een uitstekende oplossing. Één vast bedrag per maand voor reparatie, onderhoud en banden.

Offerte aanvragen

stern-zakelijk-leasen

Auto Huren

Op de vestigingen van Jager Auto in Heemskerk en Purmerend kunt u een auto huren. Voor lange termijn of als vervangend vervoer. Graag vertellen wij u meer op een van onze locaties.

Bekijk vestigingen

stern-zakelijk-leasen

Private Lease

Een nieuwe Jaguar of Land Rover Private leasen? Dat kan bij Jager Auto. Wij voorzien graag in een leaseoplossing voor korte of lange termijn en passend bij uw budget.

Lease Offerte

stern-zakelijk-leasen

Financiering

Jager Auto heeft veel expertise in maatwerk financieringen. Elke Jaguar of Land Rover kunt u per maand betalen. Zowel een financiering als financial lease behoort tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

stern-zakelijk-leasen

Occasiongarantie

Met de aanvullende garantie voor uw auto bent u ook na het verstrijken van de fabrieksgarantie beschermd tegen onverwachte reparatiekosten. U wilt toch ook graag lang zorgeloos rijden?

Meer informatie