Het krachtige Jaguar karakter

De Jaguar F-PACE straalt kracht uit. De ultieme praktische sportauto, met een combinatie van opwindende prestaties, intuïtieve technologie en toonaangevende functionaliteit. De nieuwe Jaguar F-PACE is gebaseerd op de C-X17 concept car, die in 2014 de prijs voor Concept Vehicle Design heeft gewonnen op de Automotive Interiors Expo in Stuttgart. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken: ledverlichting, adaptieve koplampen en blind spot monitoring. Wilt u meer informatie over de nieuwe Jaguar F-PACE, neem dan contact met ons op.

Contact  Proefrit 

 

De nieuw leider in het cross-over segment

Wat betreft stijl en prestaties is de Jaguar F-PACE geïnspireerd door de Jaguar F-TYPE. De toepassing van Advanced Aluminium Architecture technieken maakt de F-PACE uniek en bijzonder licht. Het is het eerste cross-over model van Jaguar, maar wel direct de meest toonaangevende in het segment. Het intelligente All-Wheel Drive systeem van deze nieuwe Jaguar zorgt voor optimale grip in noodsituaties, maar drijft alleen de achterwielen aan in de sportstand. Zo blijft de F-PACE met hart en ziel een echte Jaguar. De Jaguar F-PACE zal worden aangeboden met een geheel nieuw ontwikkelde lijn motoren, waaronder krachtige en zeer efficiënte viercilinder benzine- en dieselmotoren.

Jaguar Care

We really care. 3 jaar garantie en 3 jaar regulier onderhoud.
Meer informatie >

Jager_auto_Jaguar_F-Pace.jpg

Jaguar F-PACE Lease

De F-PACE financial leasen of full operational leasen? Beide opties zijn mogelijk bij Jager Auto. Graag geven wij u een eerlijk advies.

Autoleasing

Jaguar-F-Pace-Jagerauto-detail.jpg

Over de F-PACE

Wilt u meer informatie over de F-PACE? Vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op. 

Meer informatie 

Vanafprijs €57.100

 

Offerte

Inruilvoorstel

Lease offerte 

Heeft u een vraag?
088-292 37 10