Schoonheid, luxe en vermogen

De XJ is een eigentijdse definitie van wat een luxe auto zou moeten zijn. Een indrukwekkende combinatie van schoonheid, luxe en vermogen. De XJ biedt een wendbare handling en daarmee een verrassend dynamische rijbeleving.  

Voor de passagiers biedt het interieur royale ruimte om zich uit te kunnen strekken en ontspannen van elke rit te genieten. Standard Wheelbase (SWB) of Long Wheelbase (LWB), elke XJ is de perfecte ambiance voor werk en vrije tijd. LWB-modellen hebben meer dan een meter beenruimte achterin en een uniek rijgedrag, met gewijzigde afstemming van de luchtvering voor comfort.

Maak nu een proefrit   Jaguar XJ Kopen

XJ Vanaf € 123.110

Onder andere voorzien van:

 • Snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging
 • All Surface Progress Control (ASPC)
 • 360° Surround Camera + Park Control
 • Adaptive Cruise Control + Queue Assits
 • Adaptieve All Wheel Drive
 • Premium bekleding

Offerte

Eerste Indruk Jaguar XJ

Jaguar F-Type

XJ Long Wheelbase - Vanaf € 139.460

Onder andere voorzien van:

 • Snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging
 • All Surface Progress Control (ASPC)
 • 360° Surround Camera + Park Control
 • Adaptive Cruise Control + Queue Assits
 • Adaptieve All Wheel Drive
 • Luchtvering 

Offerte

 

De Jaguar XJ in detail


INTERIEUR

De royale interieurruimte achterin de XJ is ontworpen om de inzittenden te verwennen. Met individuele, uitklapbare 10" HD-schermen en een middenarmsteun met bediening van multimedia en zitplaatsen achterin, plus handige opbergruimte. Wegklapbare werktafeltjes, LED leeslampjes, voetsteunen en elektrisch bediende zonneschermen voor de zijruiten achterin zijn eveneens beschikbaar voor comfort, gebruiksgemak en privacy.


8-TRAPS AUTOMAAT

De 8-traps automatische transmissie van de XJ wordt bediend met de Jaguar Drive Selector, die uit de middenconsole omhoogkomt, zodra de 'Start'-knop wordt ingedrukt. Adaptive Dynamics evalueert 500x per seconde de bewegingen van de auto en varieert continu de schokdempers in overeenstemming met de omstandigheden. Deze intelligente afstemmingen verbeteren de controle zonder verlies van rijcomfort.


UNIEKE CARROSSERIE

De geheel aluminium carrosserieconstructie van de XJ is extreem torsiestijf en erg licht. De 100 procent aluminium, zelfdragende carrosserieconstructie heeft geen enkele lasnaad en is de lichtste in zijn klasse. De uitstekende vermogens/gewicht-verhouding verbetert alle aspecten van de prestaties en de zelfdragende constructie biedt extra torsiestijfheid voor nog betere handling en uitstekende veiligheidsvoordelen.


INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het virtuele high-definition Interactive Driver Display van de XJ brengt informatie tot leven. Hierbij vervangt een 12,3'' HD TFT-display het conventionele instrumentenpaneel. Dit krachtige, multi-layer, virtuele display combineert een gebruiksvriendelijke grafische interface met een geavanceerde functionaliteit om het rijplezier verder te vergroten. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen navigatie met 3D-kaarten.

 

XJ Jaguar Modellen

Resultaten 1 tot 2 van 2

 

XJ Proefrit Dealer

ERVAAR DE XJ

Jaguar's vlaggenschip, met baanbrekende technologie, sportieve rijdynamiek en weldadige luxe. Deze unieke Jaguar zelf ervaren?
Maak een proefrit

Direct contact? 088 - 292 37 10

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Onze vestigingen Contact