Cannot perform runtime binding on a null reference

Land Rover Discovery

Goed nieuws! Er is een nieuwe Land Rover Discovery: de nieuwe Discovery voelt zich niet alleen volkomen thuis in de stad of op de (snel)weg, maar rijdt ook perfect offroad. De nieuwe Discovery heeft ongeëvenaarde trekcapaciteiten, met een trekgewicht tot wel 3.500 kg en een uitgebreide keuze aan functies die het trekken van een trailer nog eenvoudiger en vertrouwder maken. De geoptimaliseerde offroad-geometrie in combinatie met Land Rover technologieën garanderen daarnaast toonaangevende all-terrain-prestaties. Nieuwsgierig? Bekijk het model.

Ga naar All-New Discovery

 

 

De Land Rover Discovery: krachtig en duurzaam

Het automatische start/stop-systeem reduceert de CO2-uitstoot en bespaart uw brandstof. De motor wordt uitgeschakeld als de wagen tot stilstand komt. Om vervolgens verder te rijden haalt u simpelweg uw voet van het rempedaal en de wagen zal vanzelf weer starten. Ook is er veel aandacht besteedt aan uw veiligheid. De Blind Spot Monitor met Closing Vehicle Sensing (optioneel) vertelt u wanneer er zich een wagen naast u bevindt, die u misschien over het hoofd heeft gezien. Hierdoor kunt u veilig inhalen en van rijbaan verwisselen. Wilt u de Land Rover Discovery uit eerste ervaren? Vraag bij één van de Jager Auto filialen voor een proefrit.

Ergonomisch interieur

Het interieur van de Land Rover Discovery is comfortabeler dan ooit. Met de timerfunctie van de interieurvoorverwarming kunt het interieur voor een rit verwarmen of koelen. Hierdoor begint u uw rit volkomen op uw gemak. Stel u heeft uw handen vol met spullen, maar uw sleutel zit in uw zak of tas, dan is het vervelend als u die eerst moet zoeken. Met Keyless Entry is dat niet langer nodig. Wanneer u de Smart Key in uw zak of tas heeft zitten kunt de portieren van de wagen gewoon openen. De Land Rover Discovery zelf bewonderen? Kom gerust langs in één van de showrooms van Jager Auto. U bent van harte welkom.

Revolutionair rijden

De Land Rover Discovery is verrijkt met de nieuwe noviteiten. Het Park Distance Control, in combinatie met een achteruitrijdcamera, maakt parkeren in de nauwste parkeerplekken kinderspel. Maar dat is nog niet alles. Een Surround Camera System zorgt ervoor dat u, met behulp van vijf digitale camera’s, volledig zicht hebt rondom uw auto. Hierdoor bent u nog beter voorbereidt op elke situatie. Ook entertainment is van hoge kwaliteit. Het Meridian audiosysteem met 380 W en 11 luidsprekers of de Surround Sound versie (825 W en 17 luidsprekers) ervan zorgt voor een ongekend niveau van muziek. Wilt u meer weten over de Land Rover Discovery?

extra2.jpg

Land Rover Lease

Jager Auto heeft zicht toegelegd op het aanbiedingen van maatwerk lease-oplossingen. Een Land Rover Discovery leasen voor lange of korte tijd is dan ook mogelijk in iedere gewenste vorm.

Autoleasing

extra1.jpg

Grijs kenteken

Wenst u de Land Rover Discovery zakelijk als bedrijfswagen in te zetten? Jager Auto beschikt over een eigen bedrijfswageninrichting afdeling, welke uw Discovery klaar kan maken voor welke klus dan ook.

Vind een vestiging