Veilig en snel

De Ecotap DC15 Snellader is geschikt voor thuis- en zakelijk gebruik. De snellader werkt met een gangbare 3-fase elektriciteitsaansluiting om op een optimale snelheid te laden. De DC15 is standaard voorzien van alle voorzieningen om laden veilig en snel te laten verlopen. Met de optionele Home Loadbalancing hardware kan de DC15 het laadvermogen aanpassen aan het beschikbare vermogen om overbelasting van het elektriciteitsnet thuis te voorkomen. Bijvoorbeeld als tegelijkertijd met het laden ook andere grote stroomverbruikers worden gebruikt, zoals een oven of wasdroger. 

Inzicht in laadtransacties online

Met de standaard online verbinding bij de Ecotap DC15, en via laadpalen met een simkaart die in verbinding staan met de backoffice, geeft partner Eneco eMobility I-PACE-rijders met een abonnement inzicht in de laadtransacties. Transacties kunnen automatisch verrekend worden (bijvoorbeeld met de werkgever) en eventuele storingen zijn op afstand op te lossen. Prijzen van dit abonnement volgen binnenkort. 

Aanbieding voor I‑PACE-rijders

De Ecotap DC15 Snellader is verkrijgbaar vanaf € 5.000,- (excl. BTW). Bij Operational of Financial lease van een Jaguar I‑PACE geeft Jaguar nu tijdelijk een ondersteuning van € 2.500,- op de aanschaf van de Ecotap DC15 lader. De DC15 kan aan de muur worden bevestigd of met de optionele standaard ook vrijstaand worden geplaatst. Professionele installatie is in veel gevallen al mogelijk vanaf 700 euro (excl. BTW). Meer informatie is beschikbaar bij de Jaguar-dealer en bij Eneco eMobility. 

Aanhoudende prijzenregen voor Jaguar I-PACE

De Jaguar I‑PACE heeft sinds zijn introductie in 2018 wereldwijd tientallen prijzen gewonnen, waaronder die van European Car of the Year 2019 en World Car of the Year 2019. De Jaguar I-PACE heeft echter zeer recent tijdens de Engine Expo + The Powertrain Technology Show, van 21 t/m 23 mei in Stuttgart, de awards Best Electric Powertrain en Best New Engine gewonnen. Hij won ook in de 350 tot 450 pk-categorie bij The International Engine + Powertrain of the Year Awards. In april kreeg de I-PACE tijdens de uitreiking van de World Car Awards, de titel World Car of the Year 2019. Ook werd hij gekozen tot de fraaist ontworpen auto ter wereld in de categorie World Car Design of the Year, en ontving hij de titel World Green Car 2019. 

De voordelen in het kort:

• Laadsnelheid van 15 kW in plaats van 4,6 kW via een aansluiting aan huis 
• Met Ecotap DC15 Snellader is Jaguar I-PACE in slechts zes uur volledig opgeladen 
• Tijdelijk aanbod van Jaguar: bijdrage van € 2.500,- bij aanschaf Ecotap DC15 Snellader bij Operational of Financial lease van een Jaguar I‑PACE


 

 

Een Jaguar I-PACE leasen?

Elektrisch rijden is de toekomst. Benieuwd voor welk bedrag u in deze unieke Jaguar rijdt? Vraag gemakkelijk een online offerte op.

Lease offerte

Ontdek alle mogelijkheden

Jager Auto Acties Jaguar i-Pace


Jaguar I-PACE - ACTIES

Interesse in een nieuwe Jaguar I-PACE, tegen de allerbeste prijs? Bekijk dan direct alle aantrekkelijke actiemodellen.

Bekijk acties

Jaguar I-Pace uit voorraad


Jaguar I-PACE - VOORRAAD

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Jaguar I-PACE, tegen de beste prijs? Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk de voorraad

Jaguar I-Pace modellen


Jaguar I-PACE - ONTDEKKEN

Alles weten over de Jaguar I-PACE? Ontdek de verschillende uitvoeringen, mogelijke opties en bekijk de auto in zijn geheel hier. 

Meer informatie

 

I-PACE Proefrit maken

ERVAAR DE I-PACE

De I-PACE is tot in het extreme getest op elk wegdek en onder alle omstandigheden. Deze unieke Jaguar zelf ervaren?
Maak een proefrit

Direct contact? 088 - 292 37 10