Werkplaats Jager Auto

In de werkplaats van Jager Auto werkt het beste monteursteam van de Benelux. Als erkend Jaguar en Land Rover dealer willen wij kunnen garanderen dat uw auto optimaal blijft presteren. Om dit waar te kunnen, werken wij met hoge normen als het gaat om opleidingsniveau van de technici, kwaliteit van de toegepaste onderdelen en functionaliteit van de gereedschappen. Hiermee blijft de conditie waarde van uw auto behouden en profiteert u bij het verkopen of inruilen van de auto van een goede prijs.

Geniet van de zekerheid van originele onderdelen, gemonteerd met passie en vakmanschap. Geniet van de service van Jager Auto.

Gratis Health Check

werkplaats-jager-auto-health-check

18 controle punten

Ontdek dat Jager Auto auto ook voor de oudere modellen Land Rover en Jaguar voordelig onderhoud biedt. Maak kennis met de kwaliteit van Jager Auto in Heemskerk of Purmerend.

Bekijk de actie

De 5 garanties van Jager Auto
  • Officieel dealer voor Jaguar en Land Rover

  • Het beste Land Rover monteursteam van de Benelux

  • Haal- en brengservice van uw auto

  • Gegarandeerd voordelig onderhoud, ook voor het oudere model

  • Zekerheid van originele onderdelen, gemonteerd met passie en vakmanschap

Maak een afspraak

Jager Auto APK service

jager-auto-werkplaatsactie-apk

Adviesprijs €89,95
Bij Jager Auto €39,95

De APK keuring is een verplichte check op het gebied van milieu en veiligheid. In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK gratis.

APK Actie

Banden

jager-auto-werkplaatsactie-zomerbanden

Het is weer tijd voor de bandenwissel. Kies voor nieuwe winterbanden bij Jager Auto. A-kwaliteit voor Jaguar - Land Rover.

Banden

Diagnose

werkplaats_diagnose.jpg

Een storing of ander technisch mankement is vaak snel gevonden. Met de originele Jaguar en Land Rover diagnose apparatuur lossen wij problemen snel op. Jager Auto beschikt altijd over de meest recente kennis welke rechtstreeks van de fabrikant is verkregen. Het uitlezen van uw Jaguar of Land Rover doen wij op afspraak.

Zoek een vestiging »
Maak een afspraak »

Snelservice

werkplaats-jager-auto-snelservice

088-2923720

Een spoedreparatie of snelle vervanging van een onderdeel. Jager Auto biedt specialistische snelservice voor diegene met twijfels over zijn auto, vlak voor een lange rit of vakantietrip.

Airco onderhoud

werkplaats-jager-auto-airco-service

Gratis controle

Een frisse winter tegemoed? Het advies van Jager Auto is om de het airco systeem jaarlijks te laten controleren.

Airco service

Autobanden

werkplaats_banden.jpg

De juiste banden voor uw type auto. Jager Auto geeft u graag een eerlijk advies. Wij leveren en monteren nieuwe banden voor zowel de circuit geschikte Jaguar F-TYPE als de vierwielaangedreven “all-terain” Land Rover Defender.

Bekijk het aanbod

Onderdelen

werkplaats_onderdelen.jpg

Jager Auto is officieel dealer van Land Rover en Jaguar en kan ieder type onderdeel origineel leveren. Binnen 24 uur hebben wij vrijwel altijd de beschikking over het juiste onderdeel voor uw auto. Mocht het een bijzonder geval betreffen? Dan beschikken wij over de juiste contacten met de fabrikant en een groot netwerk in het buitenland om te allen tijde een passende oplossing te vinden. Monteren doen wij uitsluitend met door Jaguar-Land Rover goedgekeurd gereedschap.

Ik zoek een onderdeel

Hoog opgeleide monteurs

In 2012 en 2013 won het team van technisch specialisten van de vestiging Heemskerk de landelijke Land Rover monteurscompetitie. Dit bewijst de toepassing van strenge eisen als het de kwaliteiten van onze technici betreft. Naast vakmanschap speelt de passie met de merken ook een grote rol bij Jager Auto.

Onze vestigingen
Jager Auto Heemskerk »
Jager Auto Purmerend »

Accu vervangen

werkplaats-jager-auto-accu-vervangen

Vanaf €59,-

De accu vervangen bij Jager Auto is snel en betaalbaar. Voor ieder type Jaguar of Land Rover hebben wij de juiste gereedschappen en onderdelen.

Details