Een Jaguar F-PACE leasen?

Lease de Jaguar F-PACE zakelijk óf privé bij Jager Auto. Persoonlijke offerte ontvangen? Vraag gemakkelijk een online voorstel aan.

Lease offerte

Jaguar F-Pace Aanschaffen Zakelijk

INRUILWAARDE WETEN?
Snel & Eenvoudig

_____

Vraag nu eenvoudig een online inruilvoorstel aan bij Jager Auto. Binnen enkele minuten heeft u duidelijkheid voor welk bedrag uw auto ingeruild kan worden voor een nieuwe F-PACE.

Inruilvoorstel

Eerste Indruk Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace Zakelijk Leasen

LEASE DE F-PACE
Private & Zakelijk

_____

Jager Auto heeft een brede expertise in lease. Zakelijk en Private lease is beschikbaar voor de F-PACE. Vraag gemakkelijk een op uw wensen afgestemde offerte aan.

Lease Offerte


INTERIEUR

De royale interieurruimte achterin de XJ is ontworpen om de inzittenden te verwennen. Met individuele, uitklapbare 10" HD-schermen en een middenarmsteun met bediening van multimedia en zitplaatsen achterin, plus handige opbergruimte. Wegklapbare werktafeltjes, LED leeslampjes, voetsteunen en elektrisch bediende zonneschermen voor de zijruiten achterin zijn eveneens beschikbaar voor comfort, gebruiksgemak en privacy.


8-TRAPS AUTOMAAT

De 8-traps automatische transmissie van de XJ wordt bediend met de Jaguar Drive Selector, die uit de middenconsole omhoogkomt, zodra de 'Start'-knop wordt ingedrukt. Adaptive Dynamics evalueert 500x per seconde de bewegingen van de auto en varieert continu de schokdempers in overeenstemming met de omstandigheden. Deze intelligente afstemmingen verbeteren de controle zonder verlies van rijcomfort.


UNIEKE CARROSSERIE

De geheel aluminium carrosserieconstructie van de XJ is extreem torsiestijf en erg licht. De 100 procent aluminium, zelfdragende carrosserieconstructie heeft geen enkele lasnaad en is de lichtste in zijn klasse. De uitstekende vermogens/gewicht-verhouding verbetert alle aspecten van de prestaties en de zelfdragende constructie biedt extra torsiestijfheid voor nog betere handling en uitstekende veiligheidsvoordelen.


INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het virtuele high-definition Interactive Driver Display van de XJ brengt informatie tot leven. Hierbij vervangt een 12,3'' HD TFT-display het conventionele instrumentenpaneel. Dit krachtige, multi-layer, virtuele display combineert een gebruiksvriendelijke grafische interface met een geavanceerde functionaliteit om het rijplezier verder te vergroten. U kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde displaythema's of full-screen navigatie met 3D-kaarten.

 

XJ Jaguar Modellen