Onze Jaguar modellen

Special Vehicle Operations (SVO)

De Special Vehicle Operations (SVO) van Jaguar biedt de meest exclusieve modellen. Deze auto's worden in beperkte aantallen gebouwd en staan bekend als het beste van Jaguar, met uitzonderlijke prestaties, luxe en de nieuwste technologieën. 

De stijlvolle Jaguar modellen ontdek je bij Hedin Automotive

Jaguar richt zich al sinds het ontstaan op luxe auto's en is vandaag de dag nog altijd een schitterend premium merk. De modellen van Jaguar stralen allure uit en bieden hoog comfort. 

Bij Hedin Automotive vind je alle Jaguar modellen. Dus ben je opzoek naar de XE, XF, een van de SUV modellen van Jaguar of ga je voor de sportieve F-type? Welk model je ook kiest, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ontdek de Jaguar modellen eenvoudig online en vraag direct een proefrit of vrijblijvende offerte aan. Liever de modellen in het echt bekijken? Kom dan langs in een van onze vestigingen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Jaguar modellen

Welke Jaguar modellen zijn er op dit moment?

In Nederland zijn de XE, XF, E-PACE, F-PACE, F-TYPE en volledig elektrische I-PACE nieuw te bestellen.

Waar kan ik de brochures / prijslijsten van de Jaguar modellen vinden?

Op onze modelpagina's kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Papieren brochures zijn te verkrijgen in de vestiging. Selecteer een model in het menu of in het overzicht om naar de modelpagina te gaan, vervolgens vind je daar alle mogelijke downloads.

Heeft Jaguar ook elektrische modellen?

Jazeker. De Jaguar I-PACE is een volledig elektrisch model. Andere modellen van Jaguar zijn ook als hybride verkrijgbaar. 

Verkoopt Hedin Automotive ook Jaguar modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben altijd een aantal Jaguar modellen op voorraad staan. Zowel nieuw als tweedehands. Hierdoor kun je altijd snel wegrijden en genieten van jouw nieuwe auto! 

Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands Jaguar modellen?

Uiteraard. Dit zijn meestal jong gebruikte auto's en in een uitstekende staat. Benieuwd? Bekijk ons aanbod tweedehands Jaguar modellen hier.