Cannot perform runtime binding on a null reference

Professionele capaciteiten

Gezien het feit dat de Land Rover Defender de meest avontuurlijke terrein moet kunnen doorstaan, heeft de wagen bewezen techniek motor die onder zeer zware arbeidsomstandigheden blijvend goed functioneren. De Land Rover Defender is ontworpen om de meest steile hellingen - maximale hellingshoek: 45° - zonder moeite op en af te rijden. De tussenbak vermenigvuldigd het aantal versnellingen met behulp van een hoge en lage gearing, waardoor het maximale uit de krachtoverbrenging kan worden gehaald. De permanente vierwielaandrijving zorgt voor betrouwbare rij-eigenschappen, ongeacht op welke ondergrond de wagen zich beweegt. Wilt u de Land Rover Defender proefrijden? Bij Jager Auto helpen wij u graag verder. 

Nieuw op voorraad Occasions Proefrit

nog geen autodata HEXON beschikbaar (links voorraad/occasions onjuist)

Het praktische interieur in de Land Rover Defender

Een auto die wordt ingezet omreden van een geremd trekgewicht van 3500 kg en een trekkracht van 360 Nm heeft een interieur nodig die daarbij past. Daarom is het interieur van de Land Rover Defender zo ontworpen dat de uitstraling robuust is. Het praktische design wordt gecombineerd met een comfortabele afwerking. Mocht de wagen van binnen vies worden, is het gemakkelijk schoon te maken. Dit geldt voor alle oppervlakken, dus ook de rubberen vloerbekleding. Wilt het interieur zelf komen bekijken? U bent van harte welkom in één van de showrooms van Jager Auto.

De Defender in verschillende carrosserie-uitvoeringen

De Land Rover Defender is beschikbaar in verschillende carrosserie-uitvoeringen. Voor elk doeleinde is er een perfect aansluitend model. Een extra grote laadruimte, meer plekken voor passagiers of allebei? Er is voor ieder wat wils. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Land Rover Defender? Jager Auto staat u graag te woord.

De uitvoeringen van de Land Rover Defender

De Land Rover Defender 2015 is leverbaar als 90, 110 en 130 inch chassislengte variant. De Defender is als ‘90’ leverbaar met een soft top. De hard top uitvoering is de ‘bestelwagen’ versie van de Defender. Daarnaast is er de stationwagon, de pick up en de crew cab. Een Defender is altijd voorzien van een handgeschakelde 2.2 liter diesel met 360 Nm koppel.

Financier uw nieuwe Defender

Een nieuwe Land Rover Defender financieren hoeft niet complex te zijn. Jager Auto informeert u graag snel en transparant. Een advies op maat is een integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Land Rover Defender grijs kenteken

Wilt u de 2015 Defender professioneel inzetten binnen uw bedrijf? Dan is de grijs kenteken uitvoering een goede optie. Jager Auto kan de auto in zijn geheel naar uw criteria aanpassen.