Uitdagend design

De Jaguar F-TYPE heeft een spannend lijnenspel en een sterk design. De F-TYPE is dan wel de jongste sportwagen van Jaguar, maar is zeker passend bij de gerenommeerde stamboom. De perfect gecomponeerde proporties zorgen voor prettige rijeigenschappen en strak bochtenwerk. De stijve carrosserie bevordert de wendbaarheid van de wagen. Bij hoge snelheden is de F-TYPE nog steeds stabiel door de aerodynamische carrosserie die de opwaartse druk aanzienlijk vermindert. Aan de voorzijde zorgt een frontsplitter onder de grille voor de luchtstroom langs de onderkant van deze auto en verdwijnt via de venturi in de achterzijde. Wilt u het krachtige design van de Jaguar F-TYPE zelf bewonderen? U bent van harte welkom in één van de showrooms van Jager Auto.

 

Contact  Proefrit 

De Jaguar F-TYPE kopen bij Jager Auto

De Jaguar F-TYPE is een sportauto die alleen Jaguar kan ontwikkelen. Hij combineert moeiteloze prestaties en exacte, wendbare handeling. Met het oog op topprestaties is deze wagen niet zomaar ontwikkeld, maar gecreëerd. De uit licht aluminium vervaardigde carrosserie zorgt ervoor dat de auto ‘the most agile’ is. De vooruitstrevende hulpsystemen maken hard rijden in deze F-TYPE daarbij veilig. 

Jaguar Care

We really care. 3 jaar garantie en 3 jaar regulier onderhoud.
Meer informatie >

extra2.jpg

Jaguar F-TYPE Lease

De Jaguar F-TYPE financial leasen of full operational leasen? Beide opties zijn mogelijk bij Jager Auto. Graag geven wij u een eerlijk advies.

Autoleasing

extra1.jpg

Inruilwaarde weten?

Bereken snel en gemakkelijk uw inruilwaarde via onze online module. U ontvangt direct via een e-mail uw inruilwaarde. 

Inruilwaarde