De Range Rover Evoque

Een eigentijds design met subtiele afwerkingen. De wagen heeft een dynamische uitstraling. U kunt de auto volledig personaliseren met diverse lichtmetalen design velgen, verschillende kleuren en hoge kwaliteit afwerkingen. De Range Rover Evoque is competent onder alle rij- en weersomstandigheden. Door het Terrain Response systeem wordt de wielophanging voor en achter afgestemd aan het terrein om de wagen heen. Hierdoor is de auto flexibel in te zetten en past de auto bij elke rijstijl. Het vormt geen enkel probleem of u offroad of op normale wegen rijdt. Wordt u de nieuwe bestuurder van de Range Rover Evoque?

Exclusief design

Het moderne design geldt zowel voor het exterieur als voor het interieur. De verfijnde afwerkingen zijn dus niet alleen binnen in de auto te vinden, maar ook de buitenkant is met vakmanschap afgewerkt. Wanneer u in de Range Rover Evoque stapt, zult u merken dat u wordt omringd met exclusieve elementen. De Oxford lederen bekledig is bijvoorbeeld afgewerkt met dubbele stiknaden. Aluminium en houtfineer geven het interieur een exclusieve uitstraling. Komt u de Range Rover Evoque bekijken in de showroom?

Contact Proefrit 

extra1.jpg

Evoque leasen?

Een nieuwe Evoque leasen doet u bij Jager Auto. Door een uitgebreid lease-product dat in eigen huis beheerd wordt, vinden wij altijd een lease-oplossing die bij uw situatie past.

Autoleasing

extra2.jpg

Financier uw Evoque

Range Rover dealer Jager Auto is specialist in autofinancieringen op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Snelheid en transparantie kenmerken onze service.

Autofinanciering

Vanafprijs €46.900

 

Offerte

Inruilvoorstel

Lease offerte 

Heeft u een vraag?
088-292 37 10

Range Rover
Evoque Urban Series
Jager_Auto-Land_Rover-Evoque-Urban_Series

Voordeel tot
€1.650,00

De Range Rover Evoque Urban Series Tal van populaire opties gecombineerd in één aantrekkelijk pakket. 

Bekijk dit model