De Range Rover Sport is grandioos

Deze Land Rover voelt zich overal thuis. Het maakt niet uit of er op een uitdagende bergpas gereden wordt of midden in de stad. Met behulp van de permanente en zelfdenkende vierwielaandrijving in combinatie met de Twin-speed tussenbak, met hoge en lage gearing, is de Range Rover Sport meester in elke situatie. De perfecte keus voor de avontuurlijke rijder. Laat u de avonturier in u los?

Krachtig en geraffineerd op alle vlakken

De Range Rover Sport is in top conditie. De nieuwste Terrain Response 2-technologie zorgt ervoor dat het onderstel zich aanpast aan het terrein om de auto heen zodat er optimaal gepresteerd wordt. Niet alleen de techniek is van hoog niveau, maar ook het design kent geen concessies. De Range Rover Sport is gespierd, maar kent een verfijnde afwerking. De Range Rover behoudt zijn karakteristieke Land Rover uitstraling. Wilt u de Range Rover Sport bezichtigen? U bent van harte uigenodigd in de showrooms van Jager Auto.

Contact Nieuw op voorraad Occasions Proefrit 

extra1.jpg

Range Rover leasen

Een nieuw Range Rover Sport leasen? Dat kan bij Jager Auto in een financial lease vorm, maar ook in een full service lease variant waarbij u in het geheel ontzorgd wordt.

Autoleasing

extra2.jpg

Inruilwaarde weten?

Bereken snel en gemakkelijk uw inruilwaarde via onze online module. U ontvangt direct via een e-mail uw inruilwaarde. 

Inruilwaarde

Vanafprijs €93.975

 

Offerte

Inruilvoorstel

Lease offerte 

Heeft u een vraag?
088-292 37 10