Jager Auto_Jaguar Care_garantie.jpg

Complete Gemoedsrust

We really care. Ons streven naar uitstekende producten en perfecte aandacht voor details houdt niet op wanneer uw auto onze fabriek verlaat. Jaguar Care biedt een zeer concurrerend aanbod met complete gemoedsrust voor bestuurders van de XE, de nieuwe XF*, de XJ*, de nieuwe F-PACE en de F-TYPE*: drie jaar garantie zonder kilometerbeperking, inclusief regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance - zonder bijkomende kosten**

3 jaar onderhoud
Regulier onderhoud zonder bijkomende kosten** door onze speciaal opgeleide technici is inbegrepen voor een periode van drie jaar na de eerste registratiedatum. Ongeacht de kilometerstand helpen wij u om uw auto altijd in perfecte conditie te houden; voor optimale prestaties over een lange termijn. Ons Jaguar Care onderhoudsplan omvat drie jaar regulier onderhoud vanaf de eerste registratiedatum, zonder kilometerbeperking en zonder bijkomende kosten. Het geeft u complete gemoedsrust, wanneer u een Jaguar XE, nieuwe XF*, XJ* of nieuwe F-PACE aanschaft. Het Jaguar Care onderhoudsplan omvat tevens drie jaar garantie, inclusief Jaguar Roadside Assistance.

3 jaar garantie
Dankzij onze drie jaar garantie met uitgebreide dekking kunt u genieten van rijplezier met absolute gemoedsrust. Bij Jaguar zijn wij zo zeker van de kwaliteit van onze auto's, dat wij een garantie geven van 3 jaar zonder kilometerbeperking; een van de langste in deze klasse.

3 jaar Jaguar Assistance 
Because We Care. Jaguar Care is eveneens inclusief drie jaar Jaguar Roadside Assistance in heel Europa, voor hulp onderweg. Bij immobiliteit als gevolg van een ongeval, pech of een lekke band, kunt u erop vertrouwen dat Jaguar u snel weer op weg helpt.

Wilt u graag meer informatie? Jager Auto helpt u graag.

Contact 


* Aanbod is van toepassing op XF vanaf 16MY, XJ vanaf 16MY en F-TYPE vanaf 17MY.
** Het aanbod is exclusief alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder het reguliere onderhoudsschema van de auto.

De zekerheden van Jager Auto
  • Officieel Land Rover & Jaguar dealer
  • Het beste inruilvoorstel
  • De beste financieringsvoorwaarden
  • Een nieuwe Jaguar direct leverbaar
  • Onderdeel van de Stern Groep N.V.
Jager Auto_Jaguar Care_3 jaarjpg.jpg