Kopen vanaf

€ 88.654

Bijtellingspercentage

22%

De Jaguar F-PACE biedt ongekend veel luxe

Jaguar introduceert zijn F-PACE, volledig voorzien van het pure Jaguar DNA. Een optimale combinatie van prestaties, luxe, ruimte en bruikbaarheid. Ook op de weg maakt de F-PACE zijn verwachtingen zeker waar. Niet zo vreemd, aangezien hij door het C-X17 concept geïnspireerd is. Deze luxueuze performance-SUV combineert een prijswinnend design, Jaguar prestaties en intuïtieve technologieën om elke rit bijzonder te maken en is nu ook beschikbaar als Plug-In Hybrid. 

Ben je klaar voor nog meer avontuur? Vraag eenvoudig een proefrit aan en ervaar het zelf!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Jaguar F-PACE uitvoeringen

Uniek: de Jaguar F-Pace SVR

De meest krachtige SUV van Jaguar is de F-PACE SVR. Het is een exclusieve F-PACE uitvoering die ontworpen is in het Special Vehicle Operations Center van Jaguar. Wat de Jaguar F-PACE SVR zo uniek maakt is zijn 575 pk Supercharged V8-motor. Dit zorgt voor een topsnelheid van 286 km/h en een acceleratie van 0 - 100 km/h in 4,0 seconden. Naast de uitstekende prestaties van de Jaguar F-PACE SVR is dit model ook uitgerust met exclusieve interieur/exterieur details die zorgen voor een unieke look. 

Kies voor ruimte, comfort en uitstekende prestaties met de Jaguar F-PACE SVR. 

De Jaguar F-PACE nu ook als Plug-in hybride (PHEV) verkrijgbaar

Efficiënt, duurzaam en eenvoudig: de Plug-in hybride F-PACE. Dankzij de hybride motor profiteer je van een lager gemiddeld brandstofgebruik en rijd je in de elektrische modus zelfs volledige emissievrij. Kortere ritten (tot 65 km) in bijvoorbeeld woon-werkverkeer kun je volledig elektrisch afleggen, waarna de efficiënte benzinemotor het naadloos overneemt voor een langere afstand. Laad de F-PACE eenvoudig en snel thuis of op het werk op en geniet keer op keer van een bijzonder soepele rijervaring in één van de meest luxe modellen van Jaguar.

Downloads van de F-PACE

Wil je echt alle details van de F-PACE ontdekken? Download dan nu de online brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ervaar de F-PACE bij Hedin Automotive

Er is altijd een F-PACE die helemaal past bij jouw levensstijl. Maak een afspraak bij een van onze Hedin Automotive-vestigingen en maak een proefrit om het zelf te ervaren. We helpen je graag in je keuze en voorzien je van het juiste advies. Liever eerst online oriënteren? Bekijk dan onze voorraad en vind jouw ideale F-PACE!

Sportief en stijlvol

De Jaguar F-PACE heeft een uniek modern design. Perfect afgewerkt in hoogwaardige materialen en met de hand geselecteerd leder. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden pas je de F-PACE volledig aan aan jouw wensen en levensstijl. Versterk bijvoorbeeld het gevoel van ruimte door te kiezen voor het glazen panoramadak. Ook kies je je eigen motor. Elk voorzien van geavanceerde technologie. De aluminium constructie zorgt voor lage verbruikswaarden en hoge prestaties.

Hedin Automotive is jouw Jaguar dealer

Met in totaal elf vestigingen in er altijd een Hedin Automotive dealer dichtbij. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Jaguar en mobiliteit. Van wagenparkbeheer en financiering tot onderhoud en schadeherstel: je kunt altijd bij ons terecht.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Jaguar F-PACE

Is de Jaguar F-PACE volledig elektrisch? 

Nee, de Jaguar F-PACE is niet volledig elektrisch. Mocht je dat wel wensen zou je de Jaguar I-PACE kunnen overwegen.

Is de Jaguar F-PACE verkrijgbaar als Plug-in Hybrid?

Ja, de Jaguar F-PACE is verkrijgbaar als Plug-in Hybrid. Een Plug-in Hybrid heeft tot 53 km volledig elektrisch rijbereik en je laadt de Jaguar F-PACE in slechts 30 minuten tot 80% op.

Krijg ik garantie als ik een Jaguar F-PACE koop?

Ja, op iedere nieuwe Jaguar krijg je 5 jaar fabrieksgarantie.

Wat maakt de SVR uitvoering van de F-PACE zo bijzonder?

De SVR-lijn is de meest exclusieve lijn van Jaguar. Deze uitvoering is afgewerkt met exclusieve SVR interieur/exterieur details en is uitgerust met een 550 pk sterke motor. Hij kan dankzij de nieuwste technologie (inclusief de Dynamic Launch-functie) in slechts 4,0 seconden van 0-100 km/h accelereren. Meer weten? We vertellen je er graag alles over in de showroom.