VELAR VOORRAADMODELLEN

In de Jager Auto Heemskerk & Purmerend Showroom staat een uitgebreid aanbod van de Range Rover Velar voor u klaar.

Bij ons vind u de nieuwste modellen, maar ook prachtige demonstratiemodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bekijk de volledige voorraad via onderstaande knop. Wij laten u de unieke Velar graag zelf ervaren met een vrijblijvende proefrit bij uw Jager Auto vestiging.

Actuele voorraadRange Rover Velar Voorraad

Ontdek alle mogelijkheden

Range Rover Velar uit voorraad


Range Rover Velar - VOORRAAD

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Range Rover Velar, tegen de beste prijs? Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk de voorraad

Jager Auto Discovery Sport modellen


LAND ROVER CARE

Iedere nieuwe Land Rover heeft 3 jaar volledige fabrieksgarantie, 3 jaar 24-uur hulpverlening en 6 jaar carrosseriegarantie.

Meer over Jager Auto

Range Rover Velar Modellen


Range Rover Velar - ONTDEKKEN

Alles weten over de nieuwe Velar? Ontdek de verschillende uitvoeringen, mogelijke opties en bekijk de auto in zijn geheel hier. 

Meer informatie

*Disclaimer: 

Het zakelijke financieringsaanbod betreft een niet-doorlopend krediet in de productvorm Financial Lease via Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. De opbouw van het kredietbedrag bestaat uit de verkoopprijs van de gekozen auto inclusief afleverkosten en BPM, en exclusief BTW. Het BTW bedrag dient bij aanschaf te worden aanbetaald. Bij een financiering met slottermijn lost u het geleende bedrag maandelijks af tot een vooraf vastgesteld bedrag. Deze slottermijn is gebaseerd op de waarde van uw auto aan het einde van de looptijd. Het maandbedrag van € 599 (o.b.v. 60 maanden) is gebaseerd op een prijs van €67.361 (ex. BTW, incl. BPM), een aanbetaling van € 22.234, een slottermijn van € 13.472 en een financieringsbedrag van € 49.912. De Jaarlijkse debetrente is vastgesteld op 2,9%. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Onze vestigingen Contact