Kopen vanaf

€ 106.555

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de bijzondere eigenschappen van de nieuwe Range Rover Sport

Het nieuwe model van de Range Rover Sport is nóg fraaier door het zorgvuldig afgewerkte minimalistische design: het straalt luxe en klasse uit. De Range Rover Sport is een perfecte combinatie tussen uitstekende prestaties en comfort die je van Range Rover mag verwachten.

Alle Range Rover Sport uitvoeringen zijn verkrijgbaar als Plug-in Hybrid. Deze modellen bieden een volledig elektrische actieradius tot 123 km. Ook is de Range Rover Sport nog verkrijgbaar met zijn vertrouwde V8, die uitstekende prestaties levert op verschillende terreinen.

Kies de uitvoering die bij je past en vraag direct een proefrit of offerte aan, of bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Range Rover Sport uitvoeringen

De Range Rover Sport nu ook verkrijgbaar als Plug-in Hybrid (PHEV)

Topprestaties met een bijzonder efficiënte en duurzame motor: dit kun je verwachten van de Range Rover Sport PHEV. De Rang Rover Sport PHEV is beschikbaar met een 324kW/510 pk sterke 3.0 liter zescilinder turbo benzine PHEV-aandrijflijn. Deze aandrijflijn is goed voor een topsnelheid van 250 km/h en een acceleratie van 0-100 km/h in 4,5 seconden. Boven op deze uiterst sportieve prestaties biedt de Range Rover Sport PHEV een volledig elektrische actieradius tot 113 km. Dit is perfect voor het dagelijkse woon/werkverkeer. Is de accu van de Range Rover Sport PHEV leeg? Dan laad je hem binnen 60 minuten van 0% naar 80% op, zodat je zo weer de weg op kunt!

Downloads van de Range Rover Sport

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en de actuele prijzen van de Range Rover Sport? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.
Liever achterovergeleund een video bekijken? Ontdek alle highlights in onze review van de Range Rover Sport.

Ervaar de Range Rover Sport zelf tijdens een proefrit

Is de Range Rover Sport precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad Range Rover Sport en kies jouw droomauto of maak een afspraak voor een proefrit bij onze vestiging. We staan graag voor je klaar voor het beantwoorden van al je vragen en het juiste advies. 

Het verfijnde interieur van de Range Rover Sport 

De Range Rover Sport is uitgerust met een 13,1” touchscreen die beschikt over draadloze Android Auto, draadloze Apple CarPlay, spraakherkenning en het Pivi Pro systeem, waarmee je gemakkelijk het gehele systeem kunt bedienen. Het interieur van de Range Rover Sport is ontworpen met een oog voor detail en het streven naar ultiem comfort. De moderne materialen, waaronder lichtgewicht ultrafabrics en luxueuze verschillende ledersoorten in combinatie met de afwerking in chroom zorgen voor een dynamische look en een adembende rijervaring.

Hedin Automotive is jouw Range Rover Sport-dealer

Bij Hedin Automotive zijn wij specialist op het gebied van de Range Rover Sport. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je de unieke eigenschappen van de Range Rover Sport zelf ervaren en staan wij klaar voor advies op maat. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Range Rover Sport

Wat is de volledige elektrische actieradius van de Range Rover Sport PHEV?

De Range Rover Sport PHEV biedt een volledig elektrische actieradius tot 123 km.

Wat is de Range Rover PHEV?

Onze PHEV (Plug-In Hybrid Electric Vehicle) biedt een combinatie van conventionele benzinemotor en krachtige elektromotor. Elektrische prestaties bij lagere snelheden en de traditionele prestaties van een verbrandingsmotor bij hoge snelheden en tijdens langere ritten.

Is de Range Rover Sport nog beschikbaar met een V8?

Ja, Land Rover is bezig met de elektrificatie van alle modellen maar naast Plug-in Hybrid is de Range Rover Sport ook nog beschikbaar met een vertrouwde V8.