Full Operational Lease

v.a. € 895 p/m

Operational Leasing biedt u het beste van twee werelden. Een eigen Jaguar die altijd voor u klaarstaat, zonder dat u deze hoeft aan te schaffen, maar met alle gewenste service die past bij het premium merk Jaguar.

Lease offerte aanvragen

Financial Lease

v.a. € 599 p/m

Uw individuele wensen vormen het uitgangspunt voor een financial lease-aanbod op maat. Dankzij een vast maandbedrag profiteert u van optimaal financieel overzicht. Wij geven u graag meer informatie.

Lease offerte aanvragen

Gratis laadpaal

Maar liefst € 2.000 voordeel

Wanneer u de I-PACE least of financiert profiteert u dubbel. U geniet niet alleen van het scherpste leasetarief, maar krijgt ook een korting van € 2.000 op uw laadoplossing. Eventuele extra kosten worden opgenomen in het maandtarief.

Offerte aanvragen


Elektrische performance SUV

Het is geen toeval dat de Jaguar I-PACE is gekozen tot World Car of the Year 2019. Deze performance is zijn tijd ver vooruit. Van het aërodynamische design tot het prachtige interieur en de geavanceerde technologieën aan boord.

De 400PK / 696Nm sterke I-PACE accelereert van 0 naar 100 km/h in slechts 4,8 sec. Op een volle accu komt u 470 km ver (WLTP). Bij een 100 kW-snellader laadt u in 45 minuten tot wel 80%.

Bekijk onze volledige voorraad

Laad sneller op met Ecotap

Goed nieuws voor de rijders van de volledig elektrische Jaguar I-PACE, de World Car of the Year 2019. Opladen kan nu aanzienlijk sneller met de Ecotap DC15 Snellader met een laadsnelheid van 15 kW. In slechts zes uur is de accu thuis of op de zaak volledig opgeladen. Bij snellaadstations kan dat al met een uur. Wij bieden de Ecotap tijdelijk aan met maar liefst € 2.500 voordeel!
Lees meer

Jaguar I-Pace op Voorraad Kenteken

Ontdek alle mogelijkheden

Jaguar I-Pace modellen


Jaguar I-PACE - ONTDEKKEN

Alles weten over de Jaguar I-PACE? Ontdek de verschillende uitvoeringen, mogelijke opties en bekijk de auto in zijn geheel hier. 

Meer informatie

Jaguar Care


JAGUAR CARE

Een nieuwe Jaguar wordt geleverd met 3 jaar garantie, 3 jaar gratis onderhoud en 3 jaar Jaguar Assistance Europa.

Meer informatie

Jaguar I-Pace uit voorraad


Jaguar I-PACE - VOORRAAD

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Jaguar I-PACE, tegen de beste prijs? Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk de voorraad

 
[ X ]
Jaguar I-PACE Business Edition

Een Jaguar ervaren

Een echte Jaguar moet u ervaren achter het stuur. Wij laten u graag kennismaken met het merk en alle mogelijkheden.

Bekijk voorraad Proefrit