Kopen vanaf

€ 64.775

Bijtellingspercentage

22%

De Range Rover Evoque kopen, leasen of financieren bij Hedin Automotive

Met de opvallende coupé-styling is de Range Rover Evoque een onweerstaanbare opvolger van de Evoque die wereldwijd alle harten veroverde. Natuurlijk met de off-road capaciteiten en aandacht voor detail die je van Range Rover gewend bent. We kijken er naar uit om dit nieuwe stijlicoon aan jou voor te stellen.

De Range Rover Evoque staat nu bij ons in de showroom en is ook beschikbaar als Plug-in Hybrid. Vind de uitvoering die bij je past en vraag eenvoudig een proefrit aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Range Rover Evoque uitvoeringen

De nieuwe Range Rover Evoque

Het eerste wat opvalt aan de Range Rover Evoque is zijn gedurfde en verfijnde exterieur. Stap je vervolgens binnen in het interieur van de Evoque dan word je begroet door een oase van comfort en luxe. Hoogwaardige materialen en vakmanschap komen samen om een luxueuze omgeving te creëren. Maar schoonheid is niet alles wat de Evoque te bieden heeft. Onder de motorkap vind je een indrukwekkende reeks aan krachtige en efficiënte motoren, ontworpen om elke rit soepel en plezierig te maken. Met geavanceerde aandrijftechnologieën zoals All-Wheel Drive een Plug-in hybride variant.

De Range Rover Evoque is ook verkrijgbaar als Plug-in Hybride (PHEV)

Ontdek de Range Rover Evoque Plug-in Hybride! Met de Evoque PHEV ervaar je elektrische topprestaties, terwijl de hybride aandrijflijn zorgt voor een lager brandstofverbruik. Korte ritten, zoals woon-werkverkeer, zijn moeiteloos elektrisch af te leggen met een volledig elektrisch bereik tot wel 62 kilometer.
Voor langere afstanden schakelt de efficiënte verbrandingsmotor naadloos in en geniet je van een duurzame keuze met een unieke en comfortabele rijervaring. Ervaar het zelf en maak nu een proefrit in de Evoque Plug-in Hybride bij Hedin Automotive.

Downloads van de Range Rover Evoque

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Range Rover Evoque? Download dan gemakkelijk de prijslijst.

Maak een proefrit in de Range Rover Evoque

Dit nieuwe stijlicoon zelf ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefrit in de Range Rover Evoque bij Hedin Automotive of bekijk alvast online de voorraad.

Maak van jouw Range Rover Evoque een statement

De Range Rover Evoque is meer dan alleen een auto - het is een lifestyle statement. Met een uitgebreid assortiment aan personalisatieopties en accessoires, kun je de Evoque aanpassen aan jouw unieke stijl en smaak. Of je nu kiest voor een sportieve look met opvallende velgen en spoilers, of voor een meer elegante uitstraling met luxueuze bekleding en afwerkingen, de Evoque is ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen.

In onze Land Rover-vestiging in Alkmaar helpen we je graag bij het samenstellen van jouw ultieme Range Rover Evoque.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Range Rover Evoque

Wat is het volledig elektrische bereik van de Range Rover Evoque Plug-in Hybride uitvoering?

Het volledig elektrische bereik van het Plug-in Hybride uitvoering is 62 km.

Hoelang duurt het voordat de Range Rover Evoque Plug-in Hybride opgeladen is?

De accu kan met een DC-snellader in 30 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen.

Is de Range Rover Evoque op voorraad bij Hedin Automotive?

Jazeker, wij kunnen de nieuwe Range Rover Evoque uit voorraad leveren. Daarnaast hebben wij geregeld mooie occasions staan. 

Met welke type motoren is de Range Rover Evoque beschikbaar?

De Range Rover Evoque is leverbaar als benzine, diesel en Plug-in hybride uitvoering.

Welke Range Rover Evoque uitvoeringen zijn leverbaar?

De Range Rover Evoque is leverbaar als S, Dyanamic SE, Dynamic HSE en de Autobiography. Wij vertellen je in onze vestiging graag alles over de verschillende uitvoeringen en de mogelijke opties.