Kopen vanaf

€ 67.434

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Jaguar XE

Hij heeft alles waar Jaguar beroemd om is: gevoel van opwinding, een stijlvol design en een geavanceerde techniek. De Jaguar XE. Deze verbeterde, innovatieve sedan biedt evenveel rijplezier als een sportauto. Let ook eens op de krachtige lijnen, karakteristieke achterflanken en goed gevormde motorkap. De XE weet hoe je efficiëntie en luxe moet combineren. Of kies jij voor de nog sportievere R-Dynamic? De lederen sportstoelen, dynamische bumpers en sportieve dorpels benadrukken zijn krachtige houding. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Jaguar XE uitvoeringen

Jaguar XE - S - page image

Jaguar XE

R-Dynamic S

Kopen vanaf

€ 67.434


  • 18 inch 10-Split Spoke lichtmetalen velgen in Gloss Black & Contrast Diamond Turned Finish
  • Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting en Automatic High Beam Assist
  • Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels
  • 12-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met bekleding in geperforeerd generfd leder, met tweevoudig handmatig verstelbare hoofdsteunen
  • 10 inch Touch Pro met Pivi Pro
Jaguar XE - SE - page image

Jaguar XE

R-Dynamic SE

Kopen vanaf

€ 72.683


  • 19 inch 10-Spoke lichtmetalen velgen in Gloss Dark Grey & Contrast
  • Diamong Turned Finish
  • Stoelbekleding in DuoLeather
  • Meridian™ audiosysteem
  • Keyless Entry
Jaguar XE - HSE - page image

Jaguar XE

R-Dynamic HSE

Kopen vanaf

€ 76.483


  • 19 inch 10-Spoke lichtmetalen velgen in Gloss Dark Grey & Contrast Diamong Turned Finish
  • Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting en Automatic High Beam Assist
  • Elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels, automatisch dimmend, met memoryfunctie en instapverlichting
  • Zestienvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen in geperforeerd Windsor leder met memoryfunctie en tweevoudig handmatig verstelbare hoofdsteunen en contrasterende stiknaden
  • 10 inch Touchscreen met Pivi Pro infotainmentsysteem

Downloads over de XE

Nieuwsgierig? In de online brochure en prijslijst vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en prijzen van de Jaguar XE. Download ze nu via onderstaande knoppen.  

Ervaar de XE bij Hedin Automotive

Het hart van deze sportieve sedan wordt gevormd door de krachtige motor van Britse makelij. Hij is leverbaar in diesel of benzine uitvoering. Door de lichtgewicht aluminium legering rijd jij efficiënt en verfijnd. Wil je zelf voelen hoe de Jaguar XE rijdt? Maak dan nu online een afspraak voor een proefrit bij de Hedin Automotive dealer bij jou in de buurt.

Altijd verbonden

Je communiceert eenvoudig met jouw XE via de app InControl Remote. Zo vergrendel jij je auto op afstand of stel jij de gewenste temperatuur in. En weet je niet meer waar je je auto hebt geparkeerd? Vind hem terug via Remote. Door het Smartphone Pack deel je je telefoonscherm met het touchscreen van de auto.  

Verder is de XE voorzien van Touch Pro Duo. Dit innovatieve infotainmentsysteem heeft twee beeldschermen waardoor je meerdere dingen tegelijkertijd uitvoert. Zo brengt het navigatiesysteem op het bovenste scherm je naar de juiste bestemming. En bedien je de climate control via het onderste scherm.

Hedin Automotive is jouw Jaguar dealer

Met een vestiging in Purmerend (en binnenkort Alkmaar) is Hedin Automotive de Jaguar-dealer van Noord-Holland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Jaguar XE

Is de Jaguar XE ook leverbaar als station/sportbrake?

Nee, de sportieve Jaguar XE is alleen leverbaar als sedan. Zijn groter broer, de XF is wel leverbaar als station/sportbrake.

Is de Jaguar XE verkrijgbaar als Plug-in Hybrid?

Nee, de Jaguar XE is niet verkrijgbaar als Plug-in Hybrid. De Jaguar E-PACE en Jaguar F-PACE zijn wel verkrijgbaar als Plug-in Hybrid. 

Hoeveel pk heeft de Jaguar XE?

De Jaguar XE is verkrijgbaar met een 204 pk of 250 pk sterke motor. 

Wat is het verschil tussen de Jaguar XE en de Jaguar XE R-Dynamic?

De Jaguar XE heeft een minimalistisch en verfijnd design. De Range Rover R-Dynamic heeft een gedurfder, sportiever ontwerp.