Optimaal comfort onder alle omstandigheden

Onder alle omstandigheden presteert de Range Rover optimaal. Van een onherbergzame woestijnsteppe tot een overvol stadsverkeer, deze wagen zorgt ten alle tijden voor een ontspannen en aangename rijervaring. De Range Rover is de enige wagen die u nodig hebt. Voor extra ruimte kunt u ook kiezen voor de long wheel base variant. Deze auto is 200mm langer zonder het sublieme silhouet te verliezen.

Range Rover Specificaties

Hoogstaande innovaties kenmerken de Range Rover. Aan de kleinste details is aandacht besteed. Bijvoorbeeld het Adaptive Dynamics systeem, waarbij continu variabele schokdempers altijd voor maximale controle zorgen En de nieuwste generatie Dynamic Response optimaliseert de wegligging continu. Wilt u meer weten over de Range Rover? U bent van harte welkom in één van onze showrooms.

Nieuw op voorraad Occasions Proefrit 

Standard Wheelbase

VANAF €129.375

De Range Rover is het summum op het gebied van geraffineerd rijgedrag en capaciteiten. Het is de meest complete SUV ter wereld, een krachtige evolutie van een iconisch design; onmiskenbaar Range Rover. 

 

Long Wheelbase

VANAF €135.175

De Long Wheelbase biedt, met 186 mm extra beenruimte, meer raffinement en ruimte aan de achterpassagiers voor een ontspannen rit zonder concessies.

 

extra2.jpg

Range Rover Lease

Jager Auto is gespecialiseerd in maatwerk lease-oplossingen. Financial lease, short lease of full operational lease. Onze expertise en aandacht bij u als individu maken het onderscheid.

Autoleasing

extra1.jpg

Diplomatic sales

Our diplomatic sales advisor can inform you about the benefits of buying an Range Rover at Jager Auto. We are specialized in delivering cars to embassies and other governmental organizations.

Locations

Vanafprijs €129.375

 

Offerte

Inruilvoorstel

Lease offerte 

Heeft u een vraag?
088-292 37 10