Jager Auto is officieel dealer van Land Rover en Jaguar en behoort tot Stern Groep. 

Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 2.200 medewerkers een omzet van meer dan € 1.000 miljoen op jaarbasis.

Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant ,Groningen en Drenthe. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.

Jager Auto & Stern

In combinatie met de andere Stern bedrijven kan Jager Auto u nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit, zoals bijvoorbeeld wagenparkbeheer, autoleasing, autoverzekering, schadeherstel en verhuur. Lees ook meer over Jager Auto & maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO

De officiële Jaguar - Land Rover dealer

Klanten tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit, want u mag van ons, als officiële Jaguar - Land Rover dealer, het allerbeste verwachten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het merk. In onze showroom kunt u alle modellen van Jaguar en Land Rover bewonderen onder het genot van een kopje koffie. 

Bekijk de video: