Auto accessoires kopen bij Jager auto

accessoires-jaguar-landrover-ipadhouder

Jager Auto kan als officieel dealer van Jaguar en Land Rover een breed assortiment aan originele merk accessoires leveren. Het standaard leveringsprogramma heeft Jager Auto uitgebreid met producten van kwalitatief hoogwaardige merken zoals Thule. Onze adviseur vindt altijd een geschikte accessoire oplossing voor transport of styling. Accessoires monteren kan in onze werkplaats.

Vestiging zoeken »

Jaguar accessoires

Wilt u uw Jaguar verfraaien met en origineel uitlaatsierstuk, een achterspoiler, Jaguar grille of chromen spiegelkap? Jager Auto kan het complete assortiment originele Jaguar accessoires leveren voor uw nieuwe of gebruikte Jaguar.

accessoires-bagagebank

Diverse beschermende accessoire sets, zoals kofferbakschalen en rubberen mattensets zijn veelal op voorraad bij een van onze vestigingen. Verschillende Jaguar kinderzitjes, tassen en bijzondere exterieur styling kits zijn op bestelling snel te verkrijgen.

Offerte aanvragen

Land Rover accessoires

accessoires-jaguar-landrover-mattenset

Met uw Land Rover trekt u er graag op uit. De modellen van Land Rover hebben capaciteiten waarmee u gemakkelijk buiten de gebaande paden kunt rijden. Met de originele Land Rover accessoires maakt u uw Land Rover helemaal klaar voor het avontuur. Jager Auto kan alle accessoires leveren, van sneeuwkettingen, tot een imperiaal, verhoogde luchtinlaat, stootstrips en een elektrische lier.

Offerte aanvragen

Accessoires voor het transport van uw fiets, skis of kayak

accessoires-fiesendrager-landrover

Neemt u graag uw sport materieel mee naar uw bestemming. Dan biedt Land Rover en Jaguar de oplossing voor een veilig transport. Jager Auto heeft een assortiment aan draagsystemen, speciaal afgestemd voor bijvoorbeeld de fiets, skis of kayak.

Offerte aanvragen

Dakdragers en koffers

accessoires-kayakdrager-landrover

Voor alle modellen van Jaguar en Land Rover zijn allerlei formaten dakdragers en koffers beschikbaar. Speciaal voor de wintersport of voor uw zomervakantie zijn er dakkoffers te verkrijgen. Jager Auto helpt u graag bij de eerste keer monteren.

Informatie aanvragen »

Trekhaken

accessoires-jager-auto-jaguar-trekhaak

Het monteren van een vaste of afneembare trekhaak is mogelijk bij de aflevering van uw nieuwe auto, maar ook later. Van belang is dat de montage in handen ligt van een opgeleide monteur bij de merkdealer. De veiligheidssystemen van moderne auto’s moeten namelijk ‘weten’ over de aanwezigheid van een trekhaak. Voor deze koppeling is speciale kennis vereist. Een trekhaak kopen of monteren kan in de werkplaatsen van Jager Auto te Heemskerk, Purmerend of Den Haag.

Informatie aanvragen

Jaguar Styling accessoires

accessoires-jaguar-styling

Voor de sportiefste modellen van Jaguar zijn diverse accessoire sets beschikbaar die het uiterlijk van uw Jaguar nog meer dynamischer maken. Spiegelkappen, spoilers, aero kits, rode remklauwen en carbon exterieurdelen.

Informatie aanvragen

Jaguar XE accessoires

Maak van de nieuwe XE uw Jaguar. Personaliseer de Jaguar XE 2015 met diverse praktische en functionele accessoires.

Jaguar XE

Bekijk de Jaguar XE »