Een nieuwe Land Rover of Jaguar uit voorraad?

Bij Jager Auto hebben wij altijd een ruim aanbod nieuwe Land Rover's en Jaguar's op voorraad. Onze showroom auto's zijn over het algemeen lekker compleet aangekleed en u rijdt niet alleen heel snel maar profiteert in sommige gevallen ook nog eens van extra voordeel! Bent u opzoek naar een bepaald type en staat deze niet op de site? Neem dan contact met ons op, het kan zijn dat wij u toch kunnen helpen.

Bekijk de voorraad Contact

Een Jaguar occasion kopen

Het kopen van een pre-owned Jaguar bij Jager Auto betekent dat u topkwaliteit onderhoud auto's mag verwachten. Gebruikte auto's die in het bezit zijn geweest van een liefhebber, van een verzamelaar of van iemand die graag een onderscheidende auto rijdt zonder écht op te vallen. Veel van onze Jaguar occasions zijn volledig bij ons bekend vanaf nieuw. Enkele Jaguar occasions hebben wij elders ingekocht en zijn voordat deze worden aangeboden uiterst streng onder de loep genomen. Een gedocumenteerde onderhoudshistorie is bij Jager Auto de standaard.

Aanbod Jaguar

Een Land Rover occasion kopen

Het kopen van een gebruikte Land Rover kan bij Jager Auto in Purmerend of Heemskerk. Door onze jarenlange ervaring met de taxaxtie, in- en verkoop van allerlei Land Rover modellen hebben wij goed wanneer een auto in ons assortiment past. Ons netwerk aan autobedrijven in binnen- en buitenland maakt het daarbij mogelijk dat wij altijd een passende, tweedehands of demo model Land Rover voor u vinden.

Aanbod Land Rover

1 jaar occasiongarantie bij Jager Auto

Jager Auto biedt haar occasions onder voorwaarden aan met 1 jaar garantie. De strenge inkoopnormen en het vakkundig verkoopklaarmaken van de tweedehands Jaguar en Land Rover modellen maakt dat mogelijk. Informeer naar de voorwaarden.