Jager Auto Health Check
De 4 garanties van Jager Auto
  • Officieel dealer voor Jaguar en Land Rover

  • Het beste Land Rover monteursteam van de Benelux

  • Gegarandeerd voordelig onderhoud, ook voor het oudere model

  • Zekerheid van originele onderdelen, gemonteerd met passie en vakmanschap

Maak een afspraak

Gratis Health Check

Een controle voor elke Jaguar of Land Rover

Maak kennis met de kwaliteit van de dealer en ervaar dat dealer onderhoud niet duurder is. U bent van harte welkom bij Jager Auto in Heemskerk of Purmerend om de 18-punts controle uit te laten voeren.

Afspraak Vestigingen

Voor welke Jaguar modellen is de health check bedoeld?

De gratis technische controle is bedoel voor ieder type Jaguar. Van de oudere types zoals de X-Type, de S-Type en de XJ. Maar, een Jaguar XF 2010 of recenter model XK of XJ is ook welkom. De 18 technische punten worden nagelopen door een Jaguar specialist. Wanneer u een afspraak maakt, kunt u wachten totdat de service adviseur een onderhoudsadvies brengt. In de tussentijd geniet u van onze koffie of thee en werkt u door op het snelle WiFi netwerk.

Land Rover health check

Rijdt u een Land Rover, dan bent u van harte welkom om kennis te maken met het dealer onderhoud bij Jager Auto. Of u nu in het bezit bent van een oude Defender, een Discovery II of een recent model Range Rover Sport. Met alle plezier geven wij u inzicht in de technische staat van uw auto. De health check controle omvat 18 punten die worden geïnspecteerd door de Land Rover monteur. Vervolgens biedt de service adviseur u een rapport aan waarmee u weet waar u aan toe bent.

Oudere types met succes gecontroleerd

Jager Auto controleerde met succes al vele modellen Land Rover van het type Freelander en Freelander 2. Maar ook de Discovery 2 en 3 rijders weten hun weg te vinden naar de garages in Purmerend en Heemskerk. Jager Auto is dé Land Rover dealer voor Noord-Holland. Beide vestigingen zijn goed bereikbaar via de respectievelijk de A7 en de A9. Vanuit de omgeving van Groot Amsterdam rijdt je eenvoudig naar Heemskerk of Purmerend.