NU IN DE SHOWROOM! 

Vol trots introduceert Land Rover de New Range Rover Velar; een nieuwe aanwinst voor de Range Rover familie en een auto die het SUV-concept een nieuwe invulling geeft. Het model heeft uiterst futuristische en ongedwongen designelementen. In het exclusieve interieur reist iedereen comfortabel en met zijn inherente capaciteiten brengt de auto u met het grootste gemak overal naartoe. De New Range Rover Velar springt overal in het oog. De nieuwe Range Rover Velar staat nu in de showrooms van Jager Auto. Komt u persoonlijk kennis maken? Maak gemakkelijk een afspraak of vraag alvast een offerte aan.

Design 

De designfilosofie van de Range Rover Velar is revolutionair. Fraaie proporties, verzonken portiergrepen en een geïntegreerde achterspoiler zorgen samen voor een verbetering van de aërodynamische eigenschappen. Unieke kenmerken, zoals de foliegedrukte grille, geven het front van de auto een onmiskenbare uitstraling.

Technologieën

Het Touch Pro Duo infotainmentsysteem integreert op prachtige wijze twee 10” HD-touchscreens. U kunt Touch Pro Duo samen met het optionele full-colour Head-Up Display en het optionele Interactive Driver Display gebruiken; voor tegelijk bekijken en gebruiken van meerdere functiese.

Prestaties

Of u nu met hoge snelheid over de Autobahn rijdt of over een lastige landweg manoeuvreert, bij de Range Rover Velar staan de capaciteiten centraal. All Wheel Drive (AWD) met Intelligent Driveline Dynamics (IDD) en Torque Vectoring zorgt voor een opwindend en spannend rijgedrag.

land-rover-range-rover-velar-proefrit
Velar rijden

De Range Rover Velar rijden in Heemskerk en Purmerend. Bent u nieuwsgierig hoe de Velar rijdt? Maak eenvoudig een afspraak.

Proefrit maken

land-rover-range-rover-velar-lease
Velar lease

De Range Rover Velar financial leasen of full operational leasen? Beide opties zijn mogelijk bij Jager Auto.

Autoleasing

Vanafprijs € 74.200,-

Offerte

Inruilvoorstel

Lease offerte

 

Heeft u een vraag?
088-292 37 10

land-rover-range-rover-velar-busbaan.jpg
land-rover-range-rover-velar-busbaan-2.jpg