Kopen vanaf

€ 86.180

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Range Rover Velar

Bij de Range Rover Velar staan de wereldberoemde Land Rover capaciteiten centraal. Zo behoort All Wheel Drive (AWD) tot de standaarduitrusting. Het interieur van de Range Rover Velar straalt rust uit. LED-verlichting en verzonken portiergrepen maken het aantrekkelijke design compleet. Als pure Land Rover biedt hij uiteraard ongeëvenaarde capaciteiten onder alle omstandigheden. 

De Range Rover Velar is nu ook beschikbaar als Plug-in Hybrid. Ervaar het zelf en vraag een proefrit aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Range Rover Velar uitvoeringen

De Range Rover Velar nu ook als Plug-in hybride (PHEV) verkrijgbaar

Ga voor duurzaam en kies de Range Rover Velar PHEV, een stoere en krachtige Plug-in hybride met alle luxe die je van Land Rover mag verwachten. Met de Range Rover Velar PHEV geniet je van elektrische topprestaties en dankzij de hybride motor profiteer je van een lager gemiddeld brandstofgebruik en rijd je in de elektrische modus zelfs volledige emissievrij. De elektromotor en verbrandingsmotor wisselen elkaar naadloos af en zorgen voor een unieke rijbeleving. Benieuwd geworden? Kom een proefrit maken!

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Range Rover Velar? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar de Range Rover Velar zelf

Is de Range Rover Velar precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad Range Rover Velar en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Hedin Automotive vestigingen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Zelfverzekerd de weg op

Om het zelfvertrouwen van de bestuurder te vergroten bij offroad-rijden biedt de Range Rover Velar keuze uit verschillende opties, waaronder  elektronisch gestuurde luchtvering 2, All Terrain Progress Control (ATPC), Terrain Response, Active Rear Locking Differential en met een doorwaaddiepte tot 650 mm³ is de Velar toonaangevend in zijn klasse. Met dit alles ga je zeer zelfverzekerd de (offroad) weg op. 

Hedin Automotive is jouw Range Rover dealer

Bij Hedin Automotive zijn wij specialist op het gebied van de Range Rover Velar. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Range Rover Velar

Is de Range Rover Velar verkrijgbaar als Plug-in Hybrid?

Ja, de Range Rover Velar is naast benzine en diesel ook verkrijgbaar met een PHEV aandrijflijn.

Hoeveel pk heeft de Range Rover Velar?

De Range Rover Velar is leverbaar met motoren tussen de 204 en 404 pk.

Wat is het trekgewicht van de Range Rover Velar?

Het trekgewicht, afhankelijk van de motor, ligt rond de 2500 kilo.

Kan ik een proefrit maken in de Range Rover Velar?

Ja, plan hier je proefrit en ervaar zelf de magie van de Range Rover Velar.